GNTM: Μείναμε «κάγκελο» με την εμφάνιση της Άννας Μαρίας Ηλιάδου - Πιο στυλάτη από ποτέ

Είναι πανέμορφη!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
GNTM: Μείναμε «κάγκελο» με την εμφάνιση της Άννας Μαρίας Ηλιάδου - Πιο στυλάτη από ποτέ

Η περσινή νικήτρια του GNTM, Άννα Μαρία Ηλιάδου, θα συμμετέχει στα φετινά Madwalk και ο φακός την «τσάκωσε» σε μια σούπερ στυλάτη εμφάνιση.

Η Άννα Μαρία έχει συζητηθεί αρκετά τόσο μέσα στο ριάλιτι μόδας όσο και μετά την νίκη της καθώς έχει κάνει αρκετές τηλεοπτικές εμφανίσεις.

Το όμορφο μοντέλο που φημολογείται ότι βρίσκεται σε σχέση με τον Έντουαρντ Στεργίου εθεάθη στο ολυμπιακό κέντρο ξιφασκίας στα πλαίσια του φετινού Madwalk και μας άφησε όλους «κάγκελο» με την εμφάνιση της.

Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε κατά την άφιξη και αποχώρησή της από το χώρο και τους μάγεψε όλους με το ντύσιμο της.

Η Άννα Μαρία επέλεξε μια casual αλλά εξίσου εντυπωσιακή εμφάνιση καθώς συνδύασε δύο τάσεις: τα λευκά sneakers που είναι τόσο της μόδας και το faux δέρμα στο διαχρονικό μαύρο φόρεμα.

εμφάνιση της Άννας Μαρίας Ηλιάδου

Μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση της Άννας Μαρίας Ηλιάδου μετά το GNTM - Έγινε άλλος άνθρωπος

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Άννα Μαρία Ηλιάδου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα στιγμιότυπο στο οποίο φαίνεται η μεγάλη αλλαγή που έκανε στην εμφάνισή της μετά το τέλος του GNTM και η αλήθεια είναι πως έχει γίνει άλλος άνθρωπος.

Η περσινή νικήτρια εξακολουθεί να εργάζεται στον χώρο της μόδας και να κάνει μεγάλα βήματα σε πολύ νεαρή ηλικία. Στην πιο πρόσφατη ανάρτησή της, αποκάλυψε πως αποφάσισε να αλλάξει το hair look που είχε υιοθετήσει μετά το makeover του GNTM.

Έτσι, η Άννα Μαρία έκανε αφέλειες και η αλήθεια είναι πως το look αυτό της πάει πολύ! Θυμίζουμε πως πριν από λίγο καιρό, η Άννα Μαρία μπήκε στο σπίτι του GNTM 3 και έκανε μία δοκιμασία μαζί με τους παίκτες.

Αυτή είναι η αλλαγή που έκανε στην εμφάνισή της η Άννα Μαρία Ηλιάδου μετά το GNTM

“(Μα είναι δυνατόν να μην υπάρχει emoji με αφέλειες ;)”, έγραψε η Άννα Μαρία Ηλιάδου στη λεζάντα της ανάρτηση της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

♥️ ( Μα είναι δυνατόν να μην υπάρχει emoji με αφέλειες ;)

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Άννα-Μαρία Ηλιάδου (@annamaria_iliadou)