GNTM 3: Ο Αιμιλιάνο δημοσίευσε την πρώτη του φωτογραφία με την Μαριαγάπη και έκανε την απίστευτη αποκάλυψη!

Και όμως το είπε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
GNTM 3: Ο Αιμιλιάνο δημοσίευσε την πρώτη του φωτογραφία με την Μαριαγάπη και έκανε την απίστευτη αποκάλυψη!

Το σπίτι του GNTM 3 στάθηκε αφορμή για έναν νέο έρωτα και αυτός είναι της Μαριαγάπης και του Αιμιλιάνο, ο οποίος δημοσίευσε την πρώτη τους κοινή φωτογραφία.

Τα δύο επίδοξα μοντέλα δείχνουν πιο ερωτευμένα και ευτυχισμένα από ποτέ και τον έρωτα τους τον χρωστούν σίγουρα στο ριάλιτι μόδας.

Ο Αιμιλιάνο ενώ εξομολογήθηκε στον αέρα των Κου Κου πόσο ερωτευμένος είναι, δεν είχε δημοσιεύσει μέχρι στιγμής κάποια φωτογραφία του με την Μαριαγάπη, ωστόσο σήμερα έκανε το πρώτο βήμα.

Το βράδυ της Παραμονής των Χριστουγέννων, λοιπόν, ο Αιμιλιάνο δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια πολύ τρυφερή φωτογραφία με την Μαριαγάπη συνοδεύοντας την με την πιο αποκαλυπτική λεζάντα:

«Βρήκα την αληθινή αγάπη», έγραψε ο Αιμιλιάνο.

Ο Αιμιλιάνο δημοσίευσε την πρώτη του φωτογραφία με την Μαριαγάπη

Σε νέο ριάλιτι μετά το GNTM 3 ο Αιμιλιάνο Μάρκου και η Μαριαγάπη Ξυπολιά

Το ζευγάρι που προέκυψε από τον τελευταίο κύκλο του GNTM, ο Αιμιλιάνο Μάρκου και η Μαριαγάπη Ξυπολιά, ετοιμάζονται να κάνουν την εμφάνισή τους σε ένα νέο ριάλιτι που πρόκειται να βγει στον αέρα σε λίγο καιρό, τη Μάχη των Ζευγαριών.

Τα δύο νεαρά μοντέλα ήρθαν πολύ κοντά όσο βρίσκονταν μαζί στο σπίτι του GNTM 3, και όπως ομολόγησαν εξακολουθούν να είναι μαζί ακόμα και μετά το τέλος του παιχνιδιού.

Έτσι όπως έγινε γνωστό, ο ALPHΑ σκοπεύει να βγάλει το συγκεκριμένο ριάλιτι για να αντικαταστήσει το κενό που άφησε στο πρόγραμμα το The Bachelor, και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Πρωινού, αναμένεται να δούμε μερικά λαμπερά ζευγάρια της ελληνικής τηλεόραση.

Έτσι ανάμεσα στα ονόματα αυτά βρίσκονται και αυτά της Μαριαγάπης και του Αιμιλιάνο, που είναι νέοι, ωραίοι και στην συγκεκριμένη φάση έχουν μεγάλη πέραση στο τηλεοπτικό κοινό αφού αγαπήθηκαν μέσα από τη συμμετοχή τους στο ριάλιτι μόδας.

Αιμιλιάνο Μάρκου Μαριαγάπη Ξυπολιά

Βέβαια δεν έχει γίνει ακόμα καμία επίσημη ανακοίνωση από τον ALPHA για το αν πρόκειται να δούμε όντως στο ριάλιτι, ζευγάρια από την ελληνική showbiz.