Με κάμπριο αυτοκίνητο ο Δημήτρης Πυργίδης - Η φωτογραφία που θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό

Κοστίζει πολλά χιλιάρικα! Το αγόρασε πριν το Big Brother

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Με κάμπριο αυτοκίνητο ο Δημήτρης Πυργίδης - Η φωτογραφία που θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό

Ο Δημήτρης Πυργίδης είναι ένας από τους πιο αγαπητούς παίκτες του Big Brother, αφού μάλιστα έφτασε μέχρι και την τελική τριάδα του τελικού. Πριν από το ριάλιτι ωστόσο, είδαμε μέσα από το λογαριασμό του στο Instagram πως έχει μια μεγάλη αγάπη. Πρόκειται για το κάμπριο αυτοκίνητο του, που θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό. Συχνά πυκνά, το φωτογράφιζε και δημοσίευσε τις φωτογραφίες του.

Το "χάος" όπως τον αποκαλούσαν οι συμπαίκτες του μέσα στο παιχνίδι είναι καθημερινός χρήστης του Instagram. Μάλιστα, μοιράστηκε στιγμές από το πάρτι που έκανε μετά την αποχώρηση του από το σπίτι του Μεγάλου Αδερφού.

Ωστόσο, στο Instagram του τραβάει την προσοχή, η εξωτική κίτρινη Corvette C5΄κάμπριο, με την οποία απολαμβάνει τις βόλτες του στον ελεύθερο χρόνο του.

Αυτό είναι το κάμπριο αυτοκίνητο του Δημήτρη Πυργίδη

Δημήτρης Πυργίδης κάμπριο αυτοκίνητο

Η ηλικία και καταγωγή του παίκτη του Big Brother, Δημήτρη Πυργίδη

Ο Δημήτρης Πυργίδης είναι ένας από τους παίκτες του νέου Big Brother στον ΣΚΑΪ ο οποίος κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη και είναι επιχειρηματίας.

Τα δυνατά σημεία του Δημήτρη είναι η εκκεντρική του εμφάνιση και η έντονη προσωπικότητά του. Γυμνάζεται καθημερινά, προσέχει τη διατροφή του και στο παρελθόν έχει ασχοληθεί επαγγελματικά με το modeling. Έχει αδυναμία στα ακριβά, γρήγορα αυτοκίνητα αλλά και στις εντυπωσιακές γυναίκες. Όπως ο ίδιος λέει, δήλωσε συμμετοχή στο Big Brother για να προκαλέσει το…χάος!

Στο βίντεο της παρουσίασής του είπε: “Είμαι ο Δημήτρης Πυργίδης. Είμαι από τη Θεσσαλονίκη. Είμαι μοντέλο και επιχειρηματίας. Είμαι χαοτικός, τρελός, απρόβλεπτος. Μου αρέσουν τα γρήγορα αυτοκίνητα. Μου αρέσει η ταχύτητα. Το δυνατό σημείο στην εμφάνισή μου είναι όλη η εμφάνισή μου. Γουστάρω! Το μαλλί για μένα είναι πολύ βασικό. Το θεωρώ φετίχ, τέλος. Τις γυναίκες τις αγαπάμε, τις εκτιμάμε και κάνουμε τα πάντα γι’αυτές. Είναι το αδύναμο φύλο και πρέπει να τις στηρίζουμε. Δε θα έβγαινα με γυναίκα που είναι φουλ καταπιεστική και ματαιόδοξη”

Η μητέρα του είπε: “Ο Δημήτρης είναι ένα παιδί αυτοδημιούργητο, είναι αυτός που είναι, είναι αληθινός. Έχει σαν πρότυπο την οικογένεια, τη θρησκεία, την πατρίδα”

Ο Δημήτρης συνέχισε λέγοντας: “Με τους γονείς μου έχω πάρα πολύ καλή σχέση, είμαστε ένα. Είμαι υπέρ της οικογένειας και θα’θελα κάποια στιγμή να κάνω παιδιά. Στο παιχνίδι του Big Brother μπαίνω καθαρά για να το ζήσω, χωρίς στρατηγικές. Είμαι έτοιμος για όλα. Είμαι έτοιμος για να τα ισοπεδώσω όλα. Κατεβαίνω δυναμικά για να κάνω το χάος. Ποια είναι η ηλικία του; Ο Δημήτρης Πυργίδης είναι 36 ετών.