Απίστευτο! Η Άννα Βίσση τραγούδησε Δέσποινα Βανδή και δημοσίευσε το βίντεο

Λέτε τελικά τα κάνουν ντουέτο στο J2us;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Απίστευτο! Η Άννα Βίσση τραγούδησε Δέσποινα Βανδή και δημοσίευσε το βίντεο

Ένας μικρός χαμός επικρατεί τις τελευταίες μέρες μετά την είδηση πως Δέσποινα Βανδή και Άννα Βίσση θα συναντηθούν στο J2us. Μάλιστα, όπως φαίνεται έχουν λύσει και τις διαφορές τους, καθώς δεύτερη τραγούδησε κομμάτι της πρώτης.

Το Σάββατο 26 Δεκεμβρίου η Άννα Βίσση έπειτα από 25 χρόνια θα βρεθεί για πρώτη φορά μαζί στο ίδιο πλατό με την Δεσποινα Βανδή. Μάλιστα, θα ερμηνεύσει τις αγαπημένες επιτυχίες της και θα απογειώσει το μουσικό σόου, όπως κάνει τόσα χρόνια. Έπειτα

Πριν από λίγες ώρες μέσω Instagram - μετά τα follower που έγιναν - έγινε και μια από τις επικοινωνίες τους. Συγκεκριμένα η Άννα Βίσση ανέβασε ένα instastory που τραγουδάει Δέσποινα Βανδή μαζί με την κόρη της και έκανε την έκανε tag. Αμέσως μάλιστα, την έκανε repost στο λογαριασμό της.

Άννα Βίσση Δέσποινα Βανδή

Πως είχε ξεκινήσει η κόντρα Άννας Βίσση - Δεσποινας Βανδή

Όλα ξεκίνησαν όταν η Άννα Βίσση πόζαρε στη Vogue με κόκκινο Christian Lacroix. Δεν πέρασε μία ημέρα και η Δέσποινα Βανδή φορά το ίδιο φόρεμα σε νυχτερινό μαγαζί της Θεσσαλονίκης. Κοινή φωτογραφία δεν υπάρχει. Ονομαστική αναφορά ούτε.

Ωστόσο, δεν είχε γίνει καμία αναφορά στην κόντρα του με την Βίσση να δηλώνει το 2017: «Ούτε αυτό ήταν δική μου ευθύνη ή επιλογή. Αυτό είναι του κόσμου. Εγώ δεν ανέφερα ποτέ στη ζωή μου το όνομα που είπες. Με ρωτούν. Αν δεν απαντήσω, θα με πουν κομπλεξική. Αν απαντήσω άσχημα, θα πουν ότι με νοιάζει. Αν απαντήσω καλά, θα με πουν ψεύτρα. Δεν μιμούμουν εγώ, άλλος το έκανε, αλλά εμένα ρωτούσαν. Άρα, η δική μου θέση ήταν δυσκολότερη».

Η απάντηση της Βανδή στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω για την κόντρα τους

Η συνέντευξη της Δέσποινας Βανδή στο «Ενώπιος Ενωπίω», το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα, ήταν κάτι παραπάνω από αποκαλυπτική. Μεταξύ άλλων, λοιπόν, δεν δίστασε να απαντήσει πρώτη φορά και για την περιβόητη “κόντρα” της με την Άννα Βίσση.

«Δεν μπορώ να πω ότι έχουμε γνωριστεί και έχουμε κάνει παρέα… Νομίζω ότι αρέσκεται ο κόσμος να χωρίζεται κάποια στιγμή… Δεν υπήρχε επί της ουσίας κάποια πραγματική βάση… Όλο αυτό έδινε, αν μπορεί κανείς, μια θεματολογία στο να ασχολείται ο κόσμος, το καλό όμως είναι ότι κανείς δεν στάθηκε ποτέ σε αυτό και η κάθε μία ακολούθησε τον δικό της δρόμο» , είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για το αν θα συνεργαζόταν ποτέ μαζί της, η ίδια δήλωσε με ειλικρίνεια: «Ναι, φυσικά! Θα ήταν πολύ ωραίο αυτό. Μπορεί να μας δείτε κάποια στιγμή μαζί. Μπορεί...»