Κυριακή, 07 Μαρτίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Αποδέχτηκε το challenge του Τάσου Δούση κι έκανε την δική της προσφορά αγάπης

Μοίρασε χαμόγελο στο Ελληνικό παιδικό χωριό

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Αποδέχτηκε το challenge του Τάσου Δούση κι έκανε την δική της προσφορά αγάπης
News 25.12.2020 10:12
Από Έφη Εκίζογλου

Μετά την αγαπημένη Χριστίνα Μπόμπα και η αξιολάτρευτη Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποδέχτηκε το Challenge αγάπης του Τάσου Δούση κι έκανε την δική της προσφορά αγάπης στο Ελληνικό Παιδικό χωριό στο Φίλυρο.

Εδώ και λίγες ημέρες ο παρουσιαστής των Εικόνων κρατάει τα ηνία της πιο μεγάλης αλυσίδας αγάπης και αλληλεγγύης του instagram και όχι μόνο. Με την προτροπή του σε διάσημα και μη πρόσωπα κατάφερε να κινητοποιήσει μεγάλες ομάδες ανθρώπων να συνεισφέρουν στο συγκεκριμένο χωριό όπου τα παιδιά εκεί αντιμετωπίζουν προβλήματα επιβίωσης.

Όπως έγινε γνωστό από τον Τάσο Δούση στο «Ελληνικό παιδικό χωριό» που φιλοξενούνται παιδιά χωρίς οικογένεια δεν υπάρχει θέρμανση στα σπίτια, ζεστό φαγητό και γενικά τα οικονομικά προβλήματα λόγω της πανδημίας είναι τεράστια. Έτσι ο δημοσιογράφος και επιχειρηματίας κοινοποίησε το πρόβλημα των παιδιών και της δομής και ξεκίνησε μια εκστρατεία από το Instagram προκειμένου να βοηθήσει ο κόσμος το «Ελληνικό παιδικό χωριό». Διαβάστε εδώ αναλυτικά πως ξεκίνησε από το post του Τάσου Δούση στο Instagram η εκστρατεία βοήθειας.

Από την πρώτη στιγμή και μετά το challenge του Τάσου Δούση πολλοί «επώνυμοι» αποδέχτηκαν την πρόσκληση -πρόκληση και στήριξαν το «Ελληνικό παιδικό χωριό» ενώ ταυτόχρονα κάλεσαν με challenge άλλους φίλους τους επώνυμους σε μια αλυσίδα αγάπης. Διαβάστε εδώ ποιοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα.

Το βράδυ της παραμονής των Χριστουγέννων, λοιπόν, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με την σειρά της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram έδωσε το βήμα να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο η αλυσίδα αυτή. Το μήνυμα της γλυκό, ζεστό και ξεκάθαρο.

Στιγμιότυπο από την ανάρτηση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου για το Ελληνικό Παιδικό χωριό

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ελληνικό παιδικό χωριό

Μπείτε στο προφίλ του @Tasos Dousis για να δείτε τι ακριβώς είπε η λατρεμένη Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Το Youweekly.gr σας καλεί όλους να βοηθήσετε έστω και με ένα ευρώ. Κάθε βοήθεια όσο μικρή και αν είναι γεμίζει με χαμόγελα τα παιδιά στο Φίλυρο. Μπείτε στην αλυσίδα αλληλεγγύης και αγάπης που ξεκίνησε από τον @Tasos Dousis.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου - Βασίλης Σταθοκωστόπουλος: «Στάζει μέλι» η καινούργια τους φωτογραφία

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Εντυπωσιακή η αλλαγή στα μαλλιά της

Share