Έρρικα Πρεζεράκου: Ανατριχίλα! Η εικόνα που δείχνει να την σώζει η Παναγία από το ατύχημα

Συγκλονιστικό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έρρικα Πρεζεράκου: Ανατριχίλα! Η εικόνα που δείχνει να την σώζει η Παναγία από το ατύχημα

Για το ατύχημα που είχε το καλοκαίρι, μίλησε η Έρρικα Πρεζεράκου και ράγισε καρδιές με τα λόγια της. Όπως ανέφερε σε ένα μακροσκελές της κείμενο, από θαύμα σώθηκε και δεν σκοτώθηκε. Συγκινημένη στον λογαριασμό της στο Instagram, δημοσίευσε την εικόνα που της χάρισε το ζευγάρι που ήταν στο σκάφος και είδαν όλα όσα έγιναν!

Συγκεκριμένα το ζευγάρι της έκανε δώρο μια εικόνα όπου απεικονίζει συμβολικά την Παναγία να της σώζει τη ζωή την ώρα του σοβαρού ατυχήματος. Εξελίξεις ωστόσο έχουμε και με την υγεία της ανιψιάς της.

Η ανάρτηση της Έρρικας Πρεζεράκου και η εικόνα

Το καλοκαίρι στις 7 Αυγουστου στο ατύχημα που είχα με τις προπέλες του σκάφους , ενοιωσα ότι έγινε ένα θαύμα και δεν σκοτώθηκα .

Ο Κωστας Σουμας @arias_kythnos και η γυναίκα του Ελενη που καθόντουσαν πίσω στο σκάφος και είδαν αυτό το θαύμα μου έστειλαν αυτή την εικόνα .. που με σώζει η Παναγία ... με την ηλιολουστη κόρη τους Αρια @a_for_aria ...

Βούρκωσα απο συγκίνηση . Τι όμορφοι άνθρωποι υπάρχουν. Να σας έχει ο Θεός κάλα..

Καλά Χριστούγεννα σε όλους .. πίστη και αγάπη ότι όλα πάνε και θα καλύτερα ..

Έρρικα Πρεζεράκου ατύχημα

Έρρικα Πρεζεράκου ατύχημα αποκάλυψη

Έτσι έγινε το ατύχημα της Έρρικας Πρεζεράκου

Μια κακή στιγμή, πάνω στο ταχύπλοο σκάφος. Η Έρρικα Πρεζεράκου έχασε την ισορροπία της και έπεσε στη θάλασσα.

«Ήταν ξεκολλημένα όλα, με κάποια συνέχεια δερματική. Δεν έχουμε το μικρό δάχτυλο. Όλα τα άλλα τα έχουμε και θα λειτουργούν, θα έχουν αίσθηση και κίνηση» σημείωσε μιλώντας στο MEGA ο γιατρός Σαράντης Σπυρίδωνος.

Το σοβαρό ατύχημα περιέγραψε ο δήμαρχος Κύθνου. «Πήγαιναν με τον φίλο της στην περιοχή της Αγίας Ειρήνης για φαγητό, έχασε την ισορροπία της, έπεσε από το σκάφος και χτύπησε το χέρι στην προπέλα» υπογράμμισε ο Σταμάτης Γαρδέρης

Η προπέλα του ταχύπλοου σκάφους από το οποίο έπεσε στη θάλασσα χάνοντας την ισορροπία της, χτύπησε την Έρρικα Πρεζεράκου στο δεξί χέρι. Το χτύπημα ήταν ιδιαίτερα σοβαρό, και οι γιατροί, έδωσαν μάχη με το χρόνο για να σώσουν τα δάχτυλα της αθλήτριας.