Η Πρεζεράκου μοιράστηκε τα αποτελέσματα της μαγνητικής που έκανε η μικρή Αναστασία - «Ο όγκος έχει..»

Εξελίξεις με την υγεία της 7χρονης ανιψιάς της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Η Πρεζεράκου μοιράστηκε τα αποτελέσματα της μαγνητικής που έκανε η μικρή Αναστασία - «Ο όγκος έχει..»

Εξελίξεις σημειώθηκαν με την υγεία της 7χρονης ανιψιάς της Έρρικας Πρεζεράκου, η οποία αποκάλυψε τα αποτελέσματα της μαγνητικής που έκανε η μικρούλα.

Η Έρρικα έχει μοιραστεί μαζί με τον κόσμο όλο το ταξίδι της μικρής Αναστασίας η οποία πάσχει από επιθετικό καρκίνο στο νευρικό κεντρικό σύστημα του εγκεφάλου.

Η γνωστή αθλήτρια, που έκανε μόλις και ένα δεύτερο χειρουργείο, συνεχώς αναρτά αρκετά βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με σκοπό να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους, που τόσο πολύ την έχουν στηρίξει, για την πορεία της υγείας της ανιψιάς της.

Έτσι, αποκάλυψε και τα αποτελέσματα της μαγνητικής που έκανε η Αναστασία λέγοντας: «Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές για την Αναστασία. Έκανε την μαγνητική και βγήκαν τα αποτελέσματα.

Ο όγκος έχει παραμείνει σταθερός αλλά αυτό δείχνει ότι η Αναστασία ανταποκρίνεται στην θεραπεία, οπότε συνεχίζουμε την μάχη. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ»!

Έρρικα Πρεζεράκου

Έρρικα Πρεζεράκου: Συγκλονίζει η αδερφή της για την κόρη της - «Προσπαθεί να...»

Συγκλόνισε με τα λόγια της στο δελτίο του ΑΝΤ1, η αδερφή της Έρρικας Πρεζεράκου, η οποία μίλησε για τη μάχη που δίνει η 7χρονη κόρη της με τον καρκίνο.

Η ανιψιά της αθλήτριας, κατάφερε να ταξιδέψει στις ΗΠΑ και να πάει σε εξειδικευμένο ιατρικό κέντρο, με σκοπό να γίνει καλά, έχοντας στο πλευρό της πάρα πολύ κόσμο να την στηρίζει.

Η μητέρα λοιπόν της 7χρονης Αναστασίας, Ξένια Πρεζεράκου, μίλησε στο Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων του ANT1 για την εξέλιξη της υγείας της:

«Προσπαθεί να προσαρμοστεί το σώμα της στις θεραπείες, γιατί είναι ακόμη νωρίς. Εδώ μας έδωσαν ένα 35% επιτυχίας, ακούγεται λίγο αλλά μπροστά στο 0% που μας έδωσαν στην Ελλάδα, ακούγεται πολύ μεγάλο».

Λίγες ημέρες νωρίτερα η Έρρικα Πρεζεράκου, έβαλε τα κλάματα στον αέρα του OPEN με την εξομολόγηση της.