Υβόννη Μπόσνιακ: Δείτε για πρώτη φορά τους γονείς και τα αδέρφια της

Πολύ τρυφερή φωτογραφία

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Υβόννη Μπόσνιακ: Δείτε για πρώτη φορά τους γονείς και τα αδέρφια της

Η Υβόννη Μπόσνιακ εδώ και ένα χρόνο είναι μακριά από την οικογένεια της και μας επιβεβαιώνει πόσο τη λείπει με μια φωτογραφία που απεικονίζεται η ίδια μαζί με τους γονείς και τα αδέρφια της.

Η Υβόννη και ο Αντώνης Ρέμος έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια με την κορούλα τους, Ελένη. Λόγω της πανδημίας όμως, δεν έχει συναντήσει καθόλου τους γονείς και τα αδέρφια της καθώς μένουν μόνιμα στην Γερμανία.

Η επιτυχημένη επιχειρηματίας, που έκανε μια εντυπωσιακή αλλαγή στα μαλλιά της, λόγω των γιορτινών ημερών, της λείπει η οικογένεια της ακόμα περισσότερο και για αυτό ανέβασε μια πολύ γλυκιά φωτογραφία που απεικονίζεται με όλα τα συγγενικά της πρόσωπα.

Στην λεζάντα, η Υβόννη έγραψε: «Διαφορετικά φέτος τα Χριστούγεννα…. για όλους… σε μια από της Σημαντικότερες ημέρες αγάπης, λείπουν αγκαλιές , ζεστά χαμόγελα και μεγάλα Οικογενειακά τραπέζια . Για φέτος η αγάπη είναι η Κινητήριος δύναμη που μας κρατάει σε απόσταση από τους αγαπημένους μας.

Πρώτη φορά σήμερα ήθελα να σας δείξω την Οικογένεια μου, ένα χρόνο έχω να τους αγκαλιάσω, μου λείπουν πολύ, μου λείπουν κάθε μέρα από τα 18 μου που έφυγα από την Γερμανία, δεν η ήταν ποτέ εύκολο.

Αλλά σήμερα μου λείπουν πιο πολύ από ποτέ… είμαι ευγνώμων που είναι καλά, και ανυπομονώ να τους δω, σύντομα, που θα πάει…. υπομονή ! Καλά Χριστούγεννα φίλοι μου! Υγεία, πολλή αγάπη και υπομονή».

Υβόννη Μπόσνιακ οικογένεια

Δείτε συγκεκριμένα την μαμά της Υβόννης Μπόσνιακ - Είναι ίδιες στο πρόσωπο!

H Υβόννη Μπόσνιακ έχει πρωταγωνιστήσει το τελευταίο διάστημα στην τηλεόραση αφού την βλέπουμε στο Open και στο Style me up. H σχεδιάστρια με μια σειρά ερωτήσεων που δέχτηκε στο instagram μας αποκάλυψε τη μητέρα της και ανακαλύψαμε πως είναι ίδιες!

Ένα παιχνίδι με ερωτήσεις και απαντήσεις ήταν η αφορμή να δούμε την μητέρα της για πρώτη φορά. Μία από τις ερωτήσεις ήρθε από την πόλη Wiesbaden με την follower της Μπόσνιακ να δηλώνει πως την αγαπά πολύ μιας και οι δύο γεννήθηκαν στο ίδιο μέρος.

Η Υβόννη, δεν δίστασε να δημοσιεύσει μια φωτογραφία με την μαμά της που κατοικεί εκεί και να δηλώσει πόσο πολύ της λείπει και το μέρος και η μαμά:

«Αχ πόσο μου λείπει η πόλη μου και η μαμά μου» Δείτε ωστόσο την φανταστική φωτογραφία της κόρης της,

Υβοννη μαμαΥβοννη μαμα ιδιες