Έλενα Παπαρίζου: Αποκαλύπτει τον λόγο που δεν συμμετείχε ξανά στην Eurovision

Δείτε εδώ

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Έλενα Παπαρίζου: Αποκαλύπτει τον λόγο που δεν συμμετείχε ξανά στην Eurovision

Η Έλενα Παπαρίζου μίλησε στο περιοδικό “7 ΜΕΡΕΣ tv” και συγκεκριμένα στον Γιάννη Βίτσα και αποκάλυψε τον λόγο που αρνήθηκε να συμμετέχει ξανά στην Eurovision.

Η επιτυχημένη τραγουδίστρια, που έχει αδυνατίσει αρκετά, άφησε το στίγμα της στον μουσικό διαγωνισμό και κέρδισε επάξια την πρώτη θέση. Έκτοτε, έχει δεχθεί να ξανά συμμετάσχει με την ίδια όμως να απορρίπτει κάθε πρόταση καθώς όπως δήλωσε δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή.

Τον Μάιο παρουσιάστηκες µε το «Europe Shine a light» στο πρόγραµµα που ουσιαστικά προβλήθηκε στη θέση του διαγωνισµού της Eurovision. Νοµίζω ότι σχεδόν όλοι οι φαν της Eurovision επιθυµούν διακαώς την επιστροφή σου στο διαγωνισµό. Θα δοκίµαζες για τρίτη φορά να βρεθείς στη σκηνή της Eurovision;

Παλιά έλεγα «όχι». Τώρα λέω, «γιατί όχι;». Αν μου ερχόταν το κατάλληλο τραγούδι, την κατάλληλη στιγμή, «ναι», θα το σκεφτόμουν πολύ σοβαρά. Αυτό συνέβη και το 2014, όταν δοκίμασα να εκπροσωπήσω τη Σουηδία με το «Survivor».

Ωστόσο, έχεις αρνηθεί αρκετές φορές προτάσεις ανάθεσης τόσο της Ελλάδας όσο και της Κύπρου. Ο λόγος;

Δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή.

Έρχοµαι και στον Ανδρέα Καψάλη µε τον οποίο κλείνετε πια πέντε χρόνια γάµου. Τι αγαπάς περισσότερο σε εκείνον;

Το ότι είναι αυτός που είναι. Ένας άνθρωπος με κατανόηση, ο οποίος δείχνει την αγάπη του, έχει ωραίες, τεκμηριωμένες απόψεις για πολλά θέματα και του αρέσει να ζει τη ζωή του. Και πολλά άλλα!

Ολοκληρώνοντας, τι ονειρεύεσαι να φέρει ο επόµενος χρόνος;

Υγεία, το κυριότερο! Να είμαστε καλά, να έχουμε τους ανθρώπους μας γύρω μας, να τους αγαπάμε, να φροντίζουμε τον εαυτό μας.

Έκτακτες εξελίξεις με την Eurovision - Η μεγάλη απόφαση λόγω lockdown

Έκτακτες είναι οι εξελίξεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τη Eurovision που θα πραγματοποιηθεί στο Ρότερνταμ. Σε λίγο καιρό θα παρθεί μια σημαντική απόφαση - δίνοντας βάση ωστόσο στην κατάσταση που θα επικρατεί με τον κορωνοϊό - για την επιλογή του ελληνικού τραγουδιού.

Την ώρα που το ΡΙΚ ανακοίνωσε πως τον ερχόμενο Μάιο, η Έλενα Τσαγκρινού θα εκπροσωπήσει την Κύπρο - Δείτε τις πρώτες της δηλώσεις, εμείς πηγαίνουμε με το πάσο μας. Και ο λόγος;

Η ΕΡΤ θέλει να είναι πιο κατάλληλες οι συνθήκες με την πανδημία, ώστε να διοργανώσει τον Ελληνικό τελικό. Η Στεφανία Λυμπεράκη που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον διαγωνισμό, έχει καταλήξει με την ομάδα της σε 5 υποψήφια τραγούδια. Τα στελέχη της δημόσιας τηλεόρασης, θέλουν οι τηλεθεατές να μπορούν να επιλέξουν και υπάρχει χρόνος μέχρι τον Μάρτιο για να συμβεί όλο αυτό, μέσω μιας έκτακτης εκπομπής.

Eurovision Στεφανία Λυμπεράκη

Σε περίπτωση που αυτό δεν καταστεί δυνατό, τότε μια ειδική επιτροπή θα ακούσει τα τραγούδια και θα επιλέξει αυτό που θα μας εκπροσωπήσει στον μουσικό διαγωνισμό της Eurovision για το 2021.