Με αυτή την φωτογραφία από την Νέα Υόρκη ευχήθηκαν Αθήνα Οικονομάκου - Φίλιππος Μιχόπουλος

Δείτε την εδώ

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Με αυτή την φωτογραφία από την Νέα Υόρκη ευχήθηκαν Αθήνα Οικονομάκου - Φίλιππος Μιχόπουλος

H Αθήνα Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος έδωσαν τις ευχές τους με μια παλιά τους φωτογραφία που τραβήχτηκε στην Νέα Υόρκη.

Το ζευγάρι, που στόλισε πολύ εντυπωσιακά το σπίτι τους, φαίνεται να αναπολεί τα ταξίδια και την ζωή προ καραντίνας για αυτό και η Αθηνά ήθελε να θυμηθεί τα πιο όμορφα Χριστούγεννα της.

Φέτος ούτε το αγαπημένο ζευγάρι ούτε και ο υπόλοιπος κόσμος κατάφερε να ταξιδέψει και για αυτό ευχήθηκε στους διαδικτυακούς της φίλους για τις γιορτές με μια παλιά της φωτογραφία από την Νέα Υόρκη, όπου απεικονίζεται η ίδια με τον άντρα της ζωής της.

“Χρόνια πολλά σε όλους!! Στα καλύτερα που έρχονται” έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας η Αθηνά Οικονομάκου.

Αθήνα Οικονομάκου - Φίλιππος Μιχόπουλος

Έτσι γνώρισε η Αθηνά Οικονομάκου τον Φίλιππο Μιχόπουλο - Έκανε την αποκάλυψη

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος είναι μαζί εδώ και αρκετά χρόνια και έχουν δημιουργήσει μία υπέροχη οικογένεια. Πριν από λίγο καιρό, ηθοποιός είχε αποφασίσει να αποκαλύψει με ποιον τρόπο γνώρισε τον αγαπημένο της.

Οι δυο τους αποφεύγουν τα φώτα της δημοσιότητας και παρόλο που η Αθηνά Οικονμάκου είναι πολύ ενεργή στα social media, σπάνια επιλέγει να ανεβάζει φωτογραφίες ή στιγμιότυπα μαζί του. Ωστόσο δεν παρέλειψε να πει σε έναν διαδικτυακό της φίλο, την ιστορία της γνωριμίας τους.

Σε ένα Q&A που είχε κάνει πριν από καιρό, η ηθοποιός είχε αποκαλύψει πως γνώρισε τον αγαπημένο της στην παραλία «Φτέλια» της Μυκόνου, όπου έχει και ένα από τα ξενοδοχεία του ο Φίλιππος Μιχόπουλος.

Αθηνά Οικονομάκου Φίλιππος Μιχόπουλος

Με κατάλευκο χαλί το δωμάτιο της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου - Έχει ξύλινες λεπτομέρειες

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Αθηνά Οικονομάκου ανέβασε μία φωτογραφία μέσα από το δωμάτιό της με τον Φίλιππο Μιχόπουλο, το οποίο έχει κατάλευκο χαλί και ξύλινες λεπτομέρειες στα έπιπλα.

Η αγαπημένη ηθοποιός είναι πολύ ενεργή στα social media και έτσι πολύ συχνά επιλέγει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από την καθημερινή της ζωή.

Με την καραντίνα να συνεχίζεται, η Αθηνά Οικονομάκου περνάει πολλές ώρες στο σπίτι μαζί με την οικογένειά της και έτσι αυτή τη φορά, αποφάσισε να ανεβάσει μία φωτογραφία μέσα από το υπνοδωμάτιό της, το οποίο είναι διακοσμημένο με μίνιμαλ λεπτομέρειες.

Στο σπίτι της μάλιστα, η ηθοποιός έχει και τζάκι, το οποίο άναψε πριν από λίγες μέρες. Δείτε εδώ την εντυπωσιακή φωτογραφία μέσα από το σαλόνι της.

Αθηνά Οικονομάκου σύζυγος

Μιας και λέμε ωστόσο για την Αθηνά Οικονομάκου, δείτε εδώ την απίστευτη φάρσα που έκανε στον Νίκο Μουτσινά στο Καλό Μεσημεράκι.