Το υπονοούμενο της Μαρίνας μετά το The Bachelor και τη σχέση Νικόλ - Βασιλάκου

Πέταξε την σπόντα της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Το υπονοούμενο της Μαρίνας μετά το The Bachelor και τη σχέση Νικόλ - Βασιλάκου

Η Μαρίνα Λικμέτα που αποχώρησε οικειοθελώς από το The Bachelor έριξε την σπόντα της για την σχέση του Παναγιώτη Βασιλάκου και της Νικολέττας.

Η εκρηκτική 20χρονη Μαρίνα κατάφερε να ενθουσιάσει τον Έλληνα Bachelor όμως ξαφνικά αποφάσισε να φύγει από το παιχνίδι καθώς δεν άντεχε να βλέπει να τον διεκδικούν άλλες γυναίκες.

Ο Παναγιώτης έχει δείξει ότι είναι τρελά ερωτευμένος με την κοκκινομάλλα Νικολέττα, κάτι που ίσως έχει πειράξει και τσαντίσει ορισμένες διαγωνιζόμενες.

Μία από αυτές φαίνεται να είναι και η Μαρίνα η οποία δεν δίστασε να.. πετάξει την σπόντα της με ένα instastory στο οποίο απεικονίζεται η ίδια και συγκεκριμένα έγραψε: «Ήξερε πως να με ακουμπάει χωρίς καν να με ακουμπάει».

Τι υπονοούμενο να ήταν αυτό άραγε;

μαρίνα the bachelor

Τέλος ο Βασιλάκος για την Μαρίνα - Φωτογραφίζεται αγκαλιά με κούκλο παίκτη του GNTM 3

Η Μαρίνα Λικμέτα φαίνεται να έριξε μαύρη πέτρα πίσω της και συγκεκριμένα στον Παναγιώτη Βασιλάκο και μάλιστα έπεσε στην αγκαλιά ενός παίκτη του GNTM 3.

Η Μαρίνα ήταν ένα από τα φαβορί του The Bachelor, ωστόσο εκείνη αποχώρησε οικιοθελώς από το παιχνίδι.

Πολλές φήμες την θέλουν, βέβαια, να είναι η νέα σύντροφος του Παναγιώτη μετά τον φημολογούμενο χωρισμό του από τη Νικόλ, με την ίδια όμως να το διαψεύδει.

Παρόλα αυτά, ο Βασιλάκος φαίνεται να είναι παρελθόν για την Μαρίνα και κάποιος άλλος να έχει πάρει την θέση του.

Ο παίκτης του GNTM που φωτογραφήθηκε αγκαλιά με την όμορφη Μαρίνα ήταν ο Παναγιώτης Πέτσας. Παρόλα αυτά, φαίνεται μέχρι στιγμής η σχέση τους να περιορίζεται στο επαγγελματικό, μιας και οι δύο δούλεψαν μαζί για μία νέα συλλογή ρούχων.

Η ίδια σε ένα Q&A στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram απάντησε τόσο για το αν βρίσκεται σε σχέση όσο και τον λόγο συνάντησης της με τον Παναγιώτη.

Βέβαια, η φωτογράφιση φάνηκε αρκετά φλογερή, κάτι που πιθανόν να υποδηλώνει πολλά!

μαρίνα παναγιώτης

πέτσας και μαρίνα