Η Αντζελίνα μετά το Bachelor ξέχασε οριστικά τον Παναγιώτη - Δείτε καθαρά το πρόσωπο του συντρόφου της

Τι λέτε; Συγκρίνεται με τον Βασιλάκο;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η Αντζελίνα μετά το Bachelor ξέχασε οριστικά τον Παναγιώτη - Δείτε καθαρά το πρόσωπο του συντρόφου της

Οριστικά φαίνεται πως ξέχασε η Αντζελίνα, τα όσα έζησε στο The Bachelor με τον Παναγιώτη Βασιλάκο, με τον οποίο κιόλας δήλωνε ερωτευμένη. Έχει βρει τον έρωτα πλέον στα μάτια του συντρόφου της και δημοσίευσε νέες φωτογραφίες τους στο Instagram.

Μόλις προχθές, αποκαλύφθηκε πως η πρώην παίκτρια του ριάλιτι του ALPHA είναι σε σχέση και μάλιστα, δεν το κρύβει. Γιόρτασαν μαζί τα γενέθλια της και λόγω του γεγονότος έκανε την πρώτη τους κοινή ανάρτηση που είναι πολύ τρυφερή.

Χθες ωστόσο, στο νέο προφίλ της στο Instagra, αφού το παλιό της το έκλεισαν και δεν κατάφερε να το πάρει πίσω, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους δυο φωτογραφίες με το σύντροφο της που πέρασαν μαζί τα Χριστούγεννα.

Αυτό λοιπόν είναι το πρόσωπο του συντρόφου της Αντζελίνας από το The Bachelor

Αντζελίνα Χαλντέντα σύντροφος

Αντζελίνα Χαλντέντα The Bachelor

Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Αντζελίνας στο The Bachelor για τη ζωή της

Όπως είχε αποκαλύψει, είπε περάσει δύσκολες στιγμές λόγω του bullying που δεχόταν στο σχολείο από τα υπόλοιπα παιδιά.

«Εγώ είμαι 20 χρονών και μπορώ να σας πω ότι τα περισσότερα χρόνια της ζωής μου ένιωθα μοναξιά. Χώρισαν άσχημα οι γονείς μου, δεν είχα κάποια φίλη να γυρίσω και να της πω όλα αυτά που νιώθω. Λόγω καταγωγής δέχτηκα πολύ bullying στο σχολείο και γινόμουν πάντα ο στόχος χωρίς να φταίω σε κάτι. Και όλοι μου επιτίθονταν.

Και απλά καθόμουν μόνη μου, γυρνούσα στο σπίτι κλαίγοντας και ευχόμουν να μην είχα γεννηθεί για να μη νιώθω αυτή τη μοναξιά. Πολλές φορές έλεγα “γιατί γεννήθηκα Αλβανίδα;”. Είμαι πολύ περήφανη και όποιος με θέλει, με θέλει γι’ αυτό που είμαι γιατί η καρδιά μου έχει πονέσει πάρα πολύ.

Έχω το συναίσθημα της μοναξιάς, αν υπάρχει δεν φεύγει εύκολα. Το έχω ζήσει πολλές φορές στη ζωή μου το πώς είναι να σε μειώνουν και να μην σου δίνουν αξία. Κι έχω καταλάβει ότι αξίζουν. Έχω βρει αυτή τη δύναμη του εαυτού μου και δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να την πάρει και να πατήσει πάνω σε αυτή», ανέφερε μεταξύ άλλων συγκινημένη η Αντζελίνα, την οποία οι συμπαίκτρια της χαρακτήρισαν ως "σούργελο" σε έναν άσχημο καβγά.