Ο Δημοσθένης του GNTM έγινε ο επόμενος Έλληνας Bachelor - "Έφαγε" χαστούκι από την Εριέττα

Ποια διάλεξε και του την... "έχωσε";

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο Δημοσθένης του GNTM έγινε ο επόμενος Έλληνας Bachelor -

Ο Δημοσθένης Τζουμάνης έχει αποδείξει πως έχει μπόλικο χιούμορ. Ακόμη και έξω από το σπίτι του GNTM 3 θέλει να τους κάνει όλους να γελάνε. Για αυτό και θέλησε να γίνει ο επόμενος Έλληνας Bachelor. Ωστόσο, δεν τα πήγε πολύ καλά, καθώς λόγω της επιλογής του, η Εριέττα τον χαστούκισε.

Συγκεκριμένα, η Σία Βοσκανίδου ανέβασε βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από την συνάντηση που είχαν μαζί με την Εριέττα Παπαγιώτη, με τον πρώην παίκτη του ριάλιτι μοντέλων και έναν φίλο τους.

Έτσι λοιπόν, έφτιαξαν ένα ωίντεο όπου ο Δημοσθένης πήρε την θέση του Παναγιώτη Βασιλάκου και έγινε ο επόμενος Έλληνας εργένης. Όταν μάλιστα, ήρθε η ώρα της τελετής των ρόδων - που αντί για τριαντάφυλλο έδωσε έναν Άγιο Βασίλη - η επιλογή του δεν άρεσε.

Ο "Γύπας" όπως είναι το παρατσούκλι του, επέλεξε να τον δώσει στη Σία με την Εριέττα να τον χαστουκίζει. Βέβαια, πολλές ήταν οι φήμες που τον ήθελαν ζευγάρι με την Ρασέλ.

Αυτό είναι το βίντεο του Δημοσθένη από το... Bachelor

Η γυμνή φωτογραφία Ρασέλ - Δημοσθένη που «κατέβηκε» αμέσως από το διαδίκτυο

Εδώ και μερικές έχουν φουντώσει οι φήμες που θέλουν την Ρασέλ και τον Δημοσθένη να είναι ζευγάρι λίγο μετά την αποχώρηση τους από το GNTM 3. Τις φήμες, ωστόσο, αυτές φαίνεται να τις επιβεβαίωσε το ζευγάρι με μια κοινή τους γυμνή φωτογραφία που «κατέβηκε» αμέσως από το διαδίκτυο.

Τα δυο επίδοξα μοντέλα έχουν επιβεβαιώσει ότι πλέον ζουν και κοιμούνται κάτω από την ίδια στέγη και μάλιστα πριν μερικές μέρες ηχογράφησαν το πρώτο τους κοινό τραγούδι με τίτλο «Παραμύθια».

Ο κακός χαμός όμως έχει γίνει μετά την γυμνή φωτογραφία που ανέβασαν καταλάθος στο instagram και ενώ την κατέβασαν σε μόλις λίγα δευτερόλεπτα, αρκετοί χρήστες κατάφεραν να την αποθηκεύσουν και να την διαδώσουν παντού.

Δείτε παρακάτω τη γυμνή φωτογραφία Ρασέλ - Δημοσθένη

γυμνή φωτογραφία Ρασέλ - Δημοσθένη