Ράγισε καρδιές ο Γιάννης Τσιμιτσέλης για το θάνατο του πατέρα του

Η συγκινητική ανάρτηση...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ράγισε καρδιές ο Γιάννης Τσιμιτσέλης για το θάνατο του πατέρα του

Το 2012 έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του Γιάννη Τσιμιτσέλη, στον οποίο είχε απεριόριστη αδυναμία. Χθες, με αφορμή τη γιορτή του - καθώς τον έλεγαν Χρήστο - ραγισε καρδιές με μια ανάρτηση του.

Συγκεκριμένα, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε μια φωτογραφία του από τα παλιά και έγραψε: «Ά ρε πατέρα... Χρηστάρα... Λείπεις».

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, αγαπούσε πολύ τον πατέρα του, όπως και ο αδερφός του.

Γιάννης Τσιμιτσέλης θάνατος πατέρα

«Ήμουν πολύ χαλαρός από την αρχή, επειδή δεν ήταν και τόσο άμεσος θάνατος, ήταν καρκίνος που αυτό έχει δυο όψεις. Ο μισός θάνατος είναι όταν σου λένε ότι έχει καρκίνο και ο άλλος μισός είναι μετά. Απλά επειδή ο πατέρας μου ήταν ένας άνθρωπος με πάρα πολύ χιούμορ, ήταν πολύ επικοινωνιακός, πολύ χωρατατζής, πολύ καλός άνθρωπος για μένα, εξαιρετικός, νομίζω ότι μετά θάνατον θα ήθελε για μένα να είμαι χαρούμενος. Και γι’ αυτό σκέψου τη δεύτερη μέρα μετά την κηδεία και αυτό που μπορεί να το κατακρίνουν στα περισσότερα χωριά, εγώ ήμουν περιοδεία.

Θυμάμαι ήμουν στη Βέροια πήγα στη κηδεία και μετά το βράδυ έπαιζα στη Θεσσαλονίκη, μετά πήγα Αλεξανδρούπολη και το βράδυ πήγαμε παρέα στον Πάνο Κιάμο, ανοίξαμε τα μπουκάλια μας και διασκεδάσαμε. Πενθούσα μέχρι να πεθάνει. Ήταν πολύ δύσκολη περίοδος. Ήταν 62 ετών», είχε εξομολογηθεί σε παλιά συνέντευξη για το θάνατο του πατέρα του.

Η καταγωγή του Γιάννη Τσιμιτσέλη - Από εκεί είναι ο πατέρας του

Γεννήθηκε στις 28 Ιουλίου 1981 στη Ζυρίχη αλλά μεγάλωσε στο χωριό Γαλατάς, και μετέπειτα στην Πάτρα. Κατάγεται από το Κρυονέρι Αιτωλοακαρνανίας. Το 1999, σε ηλικία 18 ετών, εγκαταστάθηκε στην Αθήνα, προκειμένου να σπουδάσει στη Δραματική Σχολή "Ίασμος" του Βασίλη Διαμαντόπουλου, από όπου και αποφοίτησε.

Έχει συμμετάσχει σε πολλές σειρές και ταινίες ενώ έγινε ευρύτερα γνωστός από την τηλεοπτική σειρά "Κρυφά Μονοπάτια" και την ταινία "Οξυγόνο" (2003).

Επίσης ο Γιάννης Τσιμιτσέλης εμφανίστηκε και ως τραγουδιστής στο τραγούδι "Πάνω στην τρέλα μου" της Βανέσας Αδαμοπούλου, ως μέλος του συγκροτήματος Ι7 στα πλαίσια της ταινίας "Λούφα και Παραλλαγή : Σειρήνες στο Αιγαίο" (2005) και ως ράπερ στο βίντεοκλιπ του τραγουδιού "Lipstick" (2006) όπου τραγουδούσε με την Αποστολία Ζώη.

ο 2008, στα γυρίσματα της σειράς "Η Πολυκατοικία" γνώρισε την συμπρωταγωνίστριά του, Βάσω Λασκαράκη με την οποία παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο το 2013 ενώ λίγο αργότερα απέκτησαν και την πρώτη τους κόρη, Ευαγγελία Τσιμιτσέλη (γεν. 10 Νοεμβρίου 2013). Στις 28 Σεπτεμβρίου 2017 ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους μέσω του δικηγόρου τους.

Σήμερα είναι ζευγάρι με την επίσης ηθοποιό Κατερίνα Γερονικολού.