Γιάννης Τσιμιτσέλης: Δείτε το πρόσωπο του αδερφού του - Είναι κούκλος αλλά... πιο κοντός!

Σε ποιον... πατάτε like?

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γιάννης Τσιμιτσέλης: Δείτε το πρόσωπο του αδερφού του - Είναι κούκλος αλλά... πιο κοντός!

«Τσιμιτσελουμπρος. Ο αδερφός είναι πιο κοντός και πήγε σε σκαλάκι. Μια μέρα στη Ρόδο παρέα», έγραψε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης στην φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram!

Ο γνωστός ηθοποιός, Γιάννης Τσιμιτσέλης, δημοσίευσε μια φωτογραφία με εκείνον και τον μεγαλύτερο αδερφό του Λάμπρο. Τα δυο αδέρφια, που είναι πολύ αγαπημένα, φαίνεται να περνούν ξέγνοιαστες οικογενειακές στιγμές στη Ρόδο.

Οι δυο τους συγκεκριμένα ποζάρουν στην Παλιά Πόλη της Ρόδου και οι ομοιότητές τους είναι αισθητές.

Αδερφός Γιάννη Τσιμιτσέλη

Πρόσφατα έκανε μια ανάρτηση στο instagram του και για την πρώην του Βάσω Λασκαράκη! Δείτε την εδώ

Νέο σπίτι - μεζονέτα εκτός Αθηνών για Κατερίνα Γερονικολου και Γιάννη Τσιμιτσέλη

Νέο σπίτι - μεζονέτα, νέα αρχή για τον αγαπημένο Γιάννη Τσιμιτσέλη και την σύντροφό του Κατερίνα Γερονικολού και μάλιστα εκτός Αθηνών!

Εξοχικό σπίτι στο Αλεποχώρι Μεγάρων ετοιμάζει το ζευγάρι, σύμφωνα με την Espresso. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας, το ζευγάρι αποφάσισε να προχωρήσει στη δημιουργία μιας εξοχικής κατοικίας, σε οικόπεδο που βρίσκεται στην περιοχή και ανήκει στην οικογένεια της όμορφης ηθοποιού.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού έχουν πάρει ήδη δύο προσφορές για την κατασκευή μιας μεζονέτας που θα στεγάσει τον έρωτά τους. Το οικόπεδο βρίσκεται σε ύψωμα και διαθέτη πανοραμική θέα, ενώ είναι μακριά από τα καφέ και τα κλαμπ της περιοχής, τα οποία κάθε καλοκαίρι γεμίζουν ασφυκτικά από κόσμο, με αποτέλεσμα να υπάρχει θόρυβος. Δείτε, επίσης, εδώ όλα όσα αποκάλυψε ο Τσιμιτσέλης για την φημολογούμενη εγκυμοσύνη της Κατερίνας!