H πρώτη επαγγελματική φωτογράφιση της Παρασκευής από το GNTM 3 θα σας καθηλώσει

Μπορεί να μην πήρε το έπαθλο, αλλά είναι σίγουρα νικήτρια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
H πρώτη επαγγελματική φωτογράφιση της Παρασκευής από το GNTM 3  θα σας καθηλώσει

Την πρώτη της επαγγελματική φωτογράφιση πραγματοποίησε η Παρασκευή Κερασιώτη, μετά το τέλος του 3ου κύκλου του GΝΤΜ και η ομορφιά της, αλλά και οι πόζες της, πρόκειται να σας καθηλώσουν.

Η Παρασκευή, είναι μια από τις παίκτριες που από την αρχή θεωρήθηκα φαβορί. Μπορεί να αποχώρησε από το παιχνίδι, ωστόσο επέστρεψε δυναμικά και κατάφερε να φτάσει στον τελικό, όπου κατέκτησε την δεύτερη θέση. Πρώτος βγήκε ο Ηρακλής που κέρδισε και όλα τα έπαθλα.

Από πολλούς θεωρείται νικήτρια και ήδη μετά το τέλος του GNTM 3 κάνει τα πρώτα της βήματα στο χώρο της μόδας, εκτός της πασαρέλας που έκανε στα Madwalk, πραγματοποίησε και την πρώτη της φωτογράφιση.

Παρασκευή Κερασιώτη GNTM 3 φωτογράφιση

GNTM 3 - Παρασκευή: Το πραγματικό ύψος, η ηλικία και η καταγωγή της

Είναι τσιγγάνα και στο παρελθόν έχει βιώσει το ρατσισμό, αλλά αυτό της δίνει περισσότερη θέληση να πετύχει τους στόχους της και να γίνει top model. Ποια είναι η ηλικία της και τι δεν γνωρίζουμε για το παρελθόν της;

Η Παρασκευή κατάγεται από την Πάτρα. Δεν έχει ασχοληθεί με το modelling, πέρα από κάποιες ερασιτεχνικές φωτογραφίσεις. Το GNTM θα τη βοηθήσει να κάνει μια αρχή στο χώρο της μόδας, ώστε να της ανοιχτεί ο δρόμος του επαγγελματικού modelling. Στο σπίτι του GNTM πήρε τη φωτογραφία της μικρής της ανιψιάς. Στόχος της όταν ξεκίνησε η συμμετοχή της ήταν να καταφέρει να ζήσει το όνειρο μέχρι το τέλος.

Motto: “Μην αφήνετε τα όνειρα να παραμένουν όνειρα”

Στο εισαγωγικό της βίντεο είπε: “Με λένε Παρασκευή Κερασιώτη. Μένω στην Πάτρα με την οικογένειά μου και είμαι τσιγγάνα. Έχω βιώσει ρατσισμό λόγω της καταγωγής μου, ακόμη και στο σχολείο όταν ήμουν πιο μικρή μπορεί να με κοίταγαν κάπως τα παιδιά, μπορεί να μην έπαιζαν μαζί μου, ακόμη και σήμερα στο λεωφορείο ή σε κάποιο μαγαζί που πάω μπορεί να με κοιτάξουν κάπως. Δεν καταλαβαίνω το λόγο που το κάνουν αυτό και είναι ρατσιστές απέναντί μας. Όλοι είμαστε άνθρωποι, αλλά είμαστε διαφορετικοί. Έχω ζήσει σε καταυλισμό με την οικογένειά μου πριν πολλά χρόνια . Πλέον έχουν αλλάξει πολύ τα πράγματα και ζούμε κανονικά στα σπίτια μας και σχολείο έχουμε πάει, και δεν παντρευόμαστε από μικρές. Είναι ένα έθιμο των τσιγγάνων αυτό, το ότι παντρεύονται από μικρές. Εμένα προσωπικά δε μου αρέσει και στη δική μου οικογένεια δεν παντρευόμαστε από μικρές.

Το GNTM για μένα είναι μια πρόκληση να δείξω σε όλους ότι μπορούμε και εμείς οι τσιγγάνοι να καταφέρουμε τα πάντα και ότι έχουμε και εμείς δικαίωμα στο όνειρο. Πιστεύω στον εαυτό μου και πιστεύω ότι μπορεί να είναι το επόμενο next top model μια τσιγγάνα. Κατά την είσοδό της στους κριτές η Καγιά σχολίασε την εξωτική ομορφιά της και ότι μοιάζει με την Ποκαχόντας. Η Παρασκευή τελείωσε φέτος το σχολείο και αποφάσισε να έρθει στο GNTM για να της δοθεί η ευκαιρία να δείξει το δυναμισμό της, να τα δώσει όλα και να γίνει όσο καλύτερη μπορεί.

Η Παρασκευή πήρε τέσσερα ΝΑΙ. Είναι 19 ετών και έχει ύψος 1,74.