Συγκινεί ο Σαμαράς: «Η μητέρα μου έλεγε “καλύτερα να παντρευόσουν και να έκανες παιδιά παρά αυτός που έγινες"»

Η εξομολόγηση του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Συγκινεί ο Σαμαράς: «Η μητέρα μου έλεγε “καλύτερα να παντρευόσουν και να έκανες παιδιά παρά αυτός που έγινες

Καλεσμένος στο Dot βρέθηκε ο Τρύφωνας Σαμαράς, ο οποίος μίλησε για όλα στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή, κάνοντας αποκαλύψεις για τη μητέρα του και τον πατέρα του.

«Ο χαμός της μητέρας μου είναι ότι χειρότερο μου έχει συμβεί. Έφυγα από το πατρικό μου μετά τα 30. Οι γονείς μου γνώριζαν τα πάντα για μένα. Αν μπορούσα δεν θα έλεγα στους γονείς μου για τη σεξουαλικότητά μου. Η μητέρα μου πάντα μου έλεγε “καλύτερα να είχες παντρευτεί και να είχες παιδάκια παρά αυτός που έγινες”. Πάντα με ισορροπούσε. Μέχρι τα 14 μου έκανα παρέα μόνο με τις φίλες της μαμάς μου. Δεν έπαιξα ποτέ ποδόσφαιρο. Η κομμωτική ήταν το σιγουράκι μου.

Δεν πήρα απολυτήριο Λυκείου. Στις εξετάσεις της δραματικής σχολής είχα δάσκαλο τον Μιχάλη Κακογιάννη. Πήγα ως μοντέλο στον Ασλάνη κι έγινα κομμωτής στα show του. Δεν περίμενα ποτέ ότι θα γινόμουν γνωστός ως κομμωτής. Σκέφτομαι τη μητέρα μου κάθε μέρα εδώ και 14 χρόνια. Ο πατέρας μου και ο αδερφός μου είναι αγρότες. Στα 12 ο πατέρας μου με πήρε στην οικοδομή, αλλά εγώ έκανα ηλιοθεραπεία», είπε μεταξύ άλλων ο Τρύφωνας Σαμαράς, ο οποίος πριν λίγες ημέρες δέχτηκε μια έκπληξη από τον μπαμπά του στον αέρα του Πάμε Δανάη.

Ποιος είναι όμως ο Τρύφωνας Σαμαράς - Όσα δεν γνώριζες

O Τρύφωνας Σαμαράς γεννήθηκε στις 10 Ιουλίου. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Άγιο Δημήτριο, Αττικής. Εκεί έζησε μέχρι και τα 30 του έτη. Η μητέρα του δεν ήθελε να φύγει ο Τρύφωνας από το σπίτι και τότε εκείνος ξεκίνησε σιγά σιγά να πηγαίνει πράγματα από το πατρικό του σπίτι σε ένα χώρο που είχε φτιάξει ο ίδιος μέσα στο κομμωτήριο του στο Κολωνάκι. Έχει έναν αδερφό τον Γιώργο. Ο πατέρας του Χαράλαμπος τα τα τελευταία χρόνια ζει στο χωριό Ποταμιά (όπου είναι το χωριό από όπου καταγόταν η μητέρα του Τρύφωνα, Βούλα).

Από μικρό παιδί είχε μυηθεί στην κομμωτική τέχνη από τη μητέρα του. Αν και εκείνο αρχικά ήθελε να γίνει ηθοποιός, η μητέρα του τον παρότρυνε να γίνει κομμωτής μιας και ήταν μια τέχνη που την έκανε καλά. Στις αρχές της δεκαετίας του 90 ξεκινά την επιτυχημένη του καριέρα. Το 1997 ανοίγει το δικό του ατελιέ στο Κολωνάκι, αναλαμβάνοντας το hair styling των πιο διάσημων μοντέλων της χώρας και όχι μόνο. Εδώ και αρκετά χρόνια εκδίδει το δικό του Ημερολόγιο, ενώ παράλληλα έχει εκδώσει δύο βιβλία. Το 1998 τα Ημισκούμπρια κυκλοφόρησαν το τραγούδι “Η Μαγική τσατσάρα” όπου στον στίχο αναφέρουν το όνομα του Τρύφωνα Σαμαρά. Το 2011 συμμετείχε στο “Dancing with the Stars”. Επίσης την ίδια χρονιά παρουσίασε την εκπομπή “Fab five” . Το 2014 συμμετείχε στο “Δια ταύτα” και συγκεκριμένα στο επεισόδιο “Ο Μπάμπης”.

Την άνοιξη ου 2019 ο Τρύφωνας Σαμαράς κατά τη διάρκεια των διακοπών του στις Μαλδίβες έκανε ένα αυθόρμητο βίντεο στην παραλία λέγοντας: “It’s Amazing… Fantastic”. Το βίντεο αυτό έγινε Viral και μέσα σε λίγες μέρες, κυκλοφόρησαν εκατοντάδες παρόμοια βίντεο από κόσμο που το μιμήθηκε. Λίγο αργότερα η ατάκα αυτή, έγινε και τραγούδι όπου το λέει ο ίδιος.