"Χωρίζουν" οι δρόμοι Παναγιώτη - Νικολέττας! Την πήγε ο ίδιος στο αεροδρόμιο

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος και η Νικολέττα Τσομπανίδου δυστυχώς αποχαιρετιούνται και μάλιστα ο Έλληνας Bachelor την συνόδευσε στο αεροδρόμιο.

Το αγαπημένο ζευγάρι φαίνεται να μην περνάει ούτε στιγμή χωριστά και να είναι πραγματικά τρελοί και παλαβοί ο ένας για τον άλλον.

Ωστόσο, αν και πέρασαν μαζί χθες την μέρα των Χριστουγέννων, σήμερα χωρίζουν οι δρόμοι τους καθώς η Νικολέττα αναχωρεί για τον τόπο καταγωγής της, την Θεσσαλονίκη.

Ο Παναγιώτης την πήγε στο Ελευθέριος Βενιζέλος και η σύντροφος του έκανε γνωστή την είδηση του αποχαιρετισμού μέσα από τρία βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από την ώρα που ήταν μαζί του στο αυτοκίνητο.

Ο Έλληνας Bachelor μάλιστα αποκάλυψε πως θα πάει σύντομα στην Θεσσαλονίκη να την επισκεφθεί και την παρηγόρησε με χιουμοριστικό τρόπο ότι τώρα θα έχει τον μπαμπά της.

Παναγιώτη - Νικολέττα αυτοκίνητο

Παναγιώτης - Νικολέττα αεροδρόμιο

Τους ξεμπρόστιασαν: Το σχόλιο - έπος κάτω από την φωτογραφία Νικόλ - Βασιλάκου!

Συνεχίζονται οι συνεχείς φωτογραφίες - αναρτήσεις Παναγιώτη Βασιλάκου – Νικόλ Τσομπανίδου μετά τη νίκη της δεύτερης στο «The Bachelor». Παρά τις φήμες που τους θέλουν να έχουν χωρίσει κι εκείνον να έχει ήδη βρει την επόμενη, οι δυο τους διαψεύδουν κατηγορηματικά πως όσα βλέπουμε ανήκουν στο πλαίσιο του συμβολαίου τους με τον ALPHA, με μεγάλη μερίδα του κοινού, ωστόσο, να μην πείθεται.

Τα σχόλια κάτω από την τελευταία τους ανάρτηση είναι απλά ξεκαρδιστικά με ένα εξ’ αυτών να ξεχωρίζει και να έχει καταφέρει να αποσπάσει περισσότερα από 16.000 likes σε λίγες μόλις ώρες.

Νικόλ - Βασιλάκος

Ο λόγος για τα σχόλιo της χιουμοριστικής ιστοσελίδας «Πλάκα Έχει» που τρόλαρε το ζευγάρι (;) γράφοντας χαρακτηριστικά κάτω από την ανάρτηση της Νικόλ όσα θα δείτε στη φωτογραφία που ακολουθεί:

Βασιλάκος Νικόλ Χωρισμός

The Bachelor: Νέα δημόσια εμφάνιση για Βασιλάκο και Νικολέττα - Το στιγμιότυπο που έγινε viral

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος και η Νικολέττα Τσομπανίδου, έκαναν μία νέα δημόσια εμφάνιση λίγο μετά τον μεγάλο τελικό του The Bachelor και η νέα φωτογραφία που ανέβασαν στους λογαριασμούς τους στο Instagram κατάφερε να γίνει viral.

Το ζευγάρι είναι εξαιρετικά ενεργό στα social media τις τελευταίες μέρες και δεν κρύβουν λεπτό τον έρωτά τους, ο οποίος ωστόσο έχει αμφισβητηθεί αρκετά και από πολλούς.

Αυτή τη φορά, οι δυο τους πόζαραν μπροστά από ένα λεωφορείο που διαφήμιζε το The Bachelor και είχε μία τεράστια φωτογραφία του Παναγιώτη Βασιλάκο. Η Νικολέττα Τσομπανίδου ανέβασε το στιγμιότυπο και το αφιέρωσε στην «αγάπη της» όπως έγραψε χαρακτηριστικά.

The Bachelor Βασιλάκος Νικολέττα