Έγινε η αποκάλυψη από τον Κωνσταντίνο Βασάλο μια ανάσα πριν την πρεμιέρα του Survivor 4

Δείτε εδώ όλα όσα είπε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Έγινε η αποκάλυψη από τον Κωνσταντίνο Βασάλο μια ανάσα πριν την πρεμιέρα του Survivor 4

Αύριο (27/12) αναμένεται να δούμε την μεγάλη πρεμιέρα του Survivor 4 και ο Κωνσταντίνος Βασάλος προχώρησε σε μια σημαντική αποκάλυψη.

Το πρωί του Σαββάτου η παρέα του «Έλα Χαμογέλα» έπαιξε την στήλη του Παύλου Σταματόπουλου, «Εκπαιδευτική Τηλεόραση», και έπρεπε να βρουν τον νικητή του πρώτου Survivor.

Αφού τελικά αποκαλύφθηκε πως η νικήτρια ήταν η Ευαγγελία Δερμετζόγλου την χρονιά του 2003 η Σίσσυ Χρηστίδου ρώτησε τον Κωνσταντίνο Βασάλο αν το παρακολουθούσε, καθώς ήταν μόλις 13 χρονών.

Ο Κωνσταντίνος, που οι φήμες μεταξύ των άλλων τον θέλουν γαμπρό, τόνισε: «Το έβλεπα και λέω όταν θα γίνω 18 θέλω να πάω σε ένα τέτοιο παιχνίδι επιβίωσης και δυσκολίας για να δω πόσο αντέχω.

Πόσο άλλες ήταν οι εποχές τότε που είχε έπαθλο 200.000 ευρώ. Δίνανε έπαθλα τεράστια τότε» είπε ο Κωνσταντίνος επισημαίνοντας ότι πλέον είναι 100.000 ευρώ το έπαθλο, ενώ ο Παύλος Σταματόπουλος με την σειρά του του τόνισε ότι κέρδισε και το αυτοκίνητο το οποίο χάρισε στη μητέρα του.

Η αποκάλυψη της Ιωάννας Τούνη για το Survivor - «Με χρησιμοποιούν για διαφημιστικούς λόγους»

Καλεσμένη στην εκπομπή Έλα χαμογέλα βρέθηκε η Ιωάννα Τούνη, η οποία μίλησε για όλα. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στο Survivor, αποκαλύπτοντας το τηλεφώνημα που της έκαναν. Μάλιστα, αποκάλυψε και πως νιώθει με όλο αυτόν τον ντόρο που έγινε.

Να σημειώσουμε ωστόσο, πως οι παίκτες του Survivor ήδη βρίσκονται στον Άγιο Δομίνικο και γνωρίζουμε ποιος κερδίζει το πρώτο έπαθλο.

«Σε λίγο θα το πιστέψω κι εγώ ότι φεύγω για το Survivor. Δεν φεύγω για το Survivor. Όντως με είχαν πάρει τηλέφωνο, είχαμε μια επικοινωνία, αλλά δεν ήμασταν ποτέ κοντά στο να το κλείσουμε. Θεωρώ ότι με χρησιμοποιούν ξεκάθαρα για διαφημιστικούς λόγους χωρίς να συναινέσω. Δεν ξέρω αν είναι από τον ΣΚΑΙ ή από τις εκπομπές, δηλαδή δεν γίνεται να βγάζουν ακόμα και τα ποσά…

Κάναμε μια τηλεφωνική επικοινωνία και τους είπα ότι έχω δυο επιχειρήσεις στη Θεσσαλονίκη, έχω υπαλλήλους, δεν γίνεται να τα αφήσω όλα. Δεν με πειράζουν ούτε οι αντίξοες συνθήκες ούτε η πείνα, με πειράζει ότι θα πρέπει να αφήσω πίσω όλο το επαγγελματικό μου κομμάτι», είπε η Ιωάννα Τούνη.