«Λιώσαμε» με τις ευχές της Ελεονώρας Μελέτη για τα γενέθλια του συζύγου της, Θοδωρή Μαροσούλη

Χαρές στο σπίτι τους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Λιώσαμε» με τις ευχές της Ελεονώρας Μελέτη για τα γενέθλια του συζύγου της, Θοδωρή Μαροσούλη

Ο σύζυγος και αγαπημένος της Ελεονώρας Μελέτη, Θοδωρής Μαροσούλης, είχε χθες γενέθλια και οι ευχές της παρουσιάστρια ήταν αρκετά τρυφερές και γλυκιές.

Το σπίτι του ερωτευμένου ζευγαριού γέμισε χθες με ευχές και χαρά γιατί εκτός από την γιορτή των Χριστουγέννων για την οποία η Ελεονώρα ευχήθηκε με μια αξιολάτρευτη φωτογραφία, η αγαπημένη οικογένεια γιόρταζε και τα γενέθλια του άντρα του σπιτιού τους.

Φυσικά, η λαμπερή παρουσιάστρια έσπευσε να του ευχηθεί δημόσια με μια πολύ γλυκιά φωτογραφία ενώ ταυτόχρονα έκανε την αποκάλυψη για τη διπλή χαρά της χθεσινής ημέρας.

Η Ελεονώρα Μελέτη έγραψε: «Σήμερα δεν είναι μόνο Χριστούγεννα… Είναι και αυτουνού εδώ του φοβερού μπαμπά τα γενέθλια»!

ελεονώρα μελέτη θοδωρής μαροσούλης γενέθλια

Στην φόρα αδημοσίευτη φωτογραφία της Ελεονώρας Μελέτη - Χαμός στο διαδίκτυο

Χαμός έχει γίνει το τελευταίο διάστημα με την Ελεονώρα Μελέτη και το κόψιμο της εκπομπής της από τον ALPHA. Οι αποχωρήσεις ήταν απανωτές, μη αφήνοντας περιθώρια για την οποιαδήποτε εξέλιξη της πορεία της εκπομπής. Ωστόσο, στην προσωπική ζωή της η παρουσιάστρια είναι ήρεμη και ευτυχισμένη και μάλιστα κατάφερε να δημιουργήσει χαμό στο διαδίκτυο με μια συγκεκριμένη φωτογραφία.

Η Ελεονώρα έχει χτίσει μια πολύ αγαπημένη και χαρούμενη οικογένεια, έχοντας στο πλάι της τον σύζυγο της και την κορούλα της, Αλεξάνδρα. Σε ποιο κανάλι θα δούμε τελικά την Μελέτη;

Φαίνεται, όμως, ότι της λείπει η περίοδος εγκυμοσύνης και το έκανε γνωστό στο Instagram. Συγκεκριμένα, ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό μια φωτογραφία από τότε που ήταν 4 μηνών και όπως καταλάβαμε όλοι η καραντίνα την έχει κάνει να αναπολεί ευτυχισμένες της στιγμές.

αδημοσίευτη φωτογραφία της Ελεονώρας Μελέτης όταν ήταν έγκυος

Ελεονώρα Μελέτη: Μπήκε στην κουζίνα με την κόρη της - Η τρυφερή φωτογραφία

Η Ελεονώρα Μελέτη εδώ και 2,5 χρόνια ζει την καλύτερη φάση της ζωής της, αφού έχει γίνει μαμά της Αλεξάνδρας. Οι δυο τους είναι αχώριστες και αυτό φαίνεται από τις προσωπικές τους στιγμές που η περήφανη μαμά μοιράζεται μαζί μας.

Η παρουσιάστρια, μπήκε το βράδυ της Παρασκευής στην κουζίνα της και έφτιαξε μπισκότα μιας και ο ελεύθερος χρόνος είναι πολύς και πλησιάζουν και τα Χριστούγεννα. Δεν ήταν όμως μόνη της. είχε την καλύτερη παρέα που δεν είναι άλλη από την κορούλα της.

Η Ελεονώρα φυσικά απαθανάτισε αυτό το γεγονός και το μοιράστηκε στον προσωπικό λογαριασμό της στο instagram. Πριν λίγες μέρες μάλιστα η οικογένεια στόλισε το σπίτι της. Δείτε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο.

μελέτη και κόρη