GNTM: Η Ασημίνα έκανε την απόλυτη αλλαγή στα μαλλιά της - Σχεδόν δεν την αναγνωρίσαμε

Της πάει φοβερά!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
GNTM: Η Ασημίνα έκανε την απόλυτη αλλαγή στα μαλλιά της - Σχεδόν δεν την αναγνωρίσαμε

Η πρώην παίκτρια του GNTM, Ασημίνα Χαρίτου, είπε «ναι» στις αλλαγές και σχεδόν δεν την αναγνωρίσαμε με το νέο της μαλλί το οποίο την αναδεικνύει τέλεια!

Η κοκκινομάλλα διαγωνιζόμενη και μοντέλο απασχόλησε και συζητήθηκε αρκετά όσο συμμετείχε στο ριάλιτι μόδας και δεν σταμάταγε να προκαλεί θύελλα αντιδράσεων με τις δηλώσεις της.

Παρόλα αυτά, η Ασημίνα Χαρίτου φαίνεται να έχει αλλάξει αρκετά μετά το GNTM και οι αλλαγές στην ζωή της είναι αρκετές μιας και τώρα δηλώνει ερωτευμένη και ευτυχισμένη έχοντας στο πλευρό της το εξίσου μοντέλο, Θάνο Αδαμόπουλο.

Μάλιστα, στην εφημερίδα On time αποκάλυψε και μίλησε για την σχέση της: «Είμαστε μαζί με τον Θάνο και είμαστε πάρα πολύ ευτυχισμένοι. Ήμασταν μαζί διακοπές, είχαμε πάει διακοπές στο Ιόνιο με καταμαράν. Δεν χρειάστηκε και πολύ. Είχαμε πολύ καλή χημεία και έδεσε το γλυκό».

Η ερωτευμένη, λοιπόν, Ασημίνα φαίνεται να είναι και αρκετά τολμηρή αφού αποφάσισε να κάνει μια πολύ μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της.

Η πρώην παίκτρια του GNTΜ δεν δίστασε να κόψει μακριά μαλλιά της και υιοθέτησε ένα καρέ κούρεμα το οποίο ομολογουμένως της πάει φοβερά!

GNTM Ασημίνα αλλαγή στα μαλλιά

Ξανθή Τζερεφού: Θα πάθεις πλάκα με την καινούργια αλλαγή - Σχεδόν αγνώριστη

Η πρώην παίκτρια του GNTM, Ξανθή Τζερεφού, είχε κλέψει όλες τις εντυπώσεις με την αυτοπεποίθηση και το juicy υπέροχο κορμί της. Ωστόσο, από την συμμετοχή της μέχρι σήμερα, η Ξανθούλα έχει χάσει αρκετά κιλά και έχει ανανεωθεί στο φουλ!

Παρόλο που έγινε γνωστή ως plus size model, η ίδια δήλωσε πως από το περασμένο καλοκαίρι έχει πέσει πολύ το βάρος της. Εκτός από αυτήν την αλλαγή, αποφάσισε να κάνει άλλη μια και άκρως εντυπωσιακή, "ξεσπώντας" στα μαλλιά της.

Δεν δίστασε να κόψει αρκετές παλάμες από το πλούσιο και τζίντζερ μαλλί της, υιοθετόντας με τεράστια επιτυχία ένα άφρο λουκ.

Δείτε τις ανανεωμένες φωτογραφίες που ανέβασε στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram:

Ξανθούλα Τζερεφού μαλλί

Ξανθούλα Τζερεφού

Ξανθούλα Τζερεφού ανανέωση

Ξανθούλα Τζερεφού latenight

Η Ξανθούλα τόπλες στην μπανιέρα!