GNTM: Full in love η Εύη Ιωαννίδου - Αποκάλυψε την νέα της σχέση στο instagram

Ποιος είναι ο νέος της σύντροφος;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
GNTM: Full in love η Εύη Ιωαννίδου - Αποκάλυψε την νέα της σχέση στο instagram

Η πρώην παίκτρια του GNTM, Εύη Ιωαννίδου, δηλώνει full in love αποκαλύπτοντας στο instagram τον νέο της σύντροφο.

Γνωρίσαμε το γνωστό μοντέλο αρχικά μέσα από την συμμετοχή του στο Nomads και έπειτα από το GNTM, όπου και απασχόλησε αρκετά.

Μπορεί να μην κέρδισε το ριάλιτι μόδας, ωστόσο τα βήματα που έχει κάνει έκτοτε στον χώρο του μόντελινγκ είναι πολλά και σημαντικά. Έχει κλείσει αρκετές δουλειές και φωτογραφίσεις τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό.

Η Εύη Ιωαννίδου αποφεύγει να μιλήσει για την προσωπική της ζωή και για το αν έχει κάποιον σύντροφο, αναγκάστηκε όμως να απαντήσει για όσα ακουγόντουσαν για αυτήν και τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Παρόλα αυτά, η ίδια έκανε την αποκάλυψη στο instagram.

Το γνωστό μοντέλο πέρασε τη μέρα των Χριστουγέννων δίπλα στον αγαπημένο της με τον οποίο ανέβασε και μια τρυφερή φωτογραφία, επιβεβαιώνοντας πως είναι ζευγάρι.

Εύη Ιωαννίδου gntm σύντροφος

Συγκλονίζει η Εύη Ιωαννίδου: «Η εικόνα είχε ένα ανδρικό όργανο - Είχα πάθει σοκ»

Η Εύη Ιωαννίδου μίλησε στην εφημερίδα On Time και τη Σάσα Σταμάτη και συγκλόνισε με την αποκάλυψη που έκανε για ένα περιστατικό που της συνέβη στο Instagram. Συγκεκριμένα, εξήγησε πως ένας follower της, της έστειλε μία εικόνα με ένα ανδρικό όργανο και έπαθε σοκ.

Δύο χρόνια μετά τη συμμετοχή της στο GNTM, η Εύη Ιωαννίδου αναφέρθηκε στην επαγγελματική της πορεία αλλά και στις δραστηριότητες με τις οποίες καταπιάνεται αυτόν τον καιρό, ενώ δε δίστασε να μιλήσει και για τη σχέση που έχει με τον ανδρικό φύλο.

Επαγγελματικά τι κάνεις αυτήν την περίοδο;

Βρίσκομαι αυτή τη στιγμή στη Θεσσαλονίκη, στην πατρίδα μου. Έχω έρθει γιατί καθημερινά έχω πολλές φωτογραφήσεις με την booker μου στο team modelmanagement. Συνεργάζομαι με κάποιες πολύ καλές εταιρείες. Κάνω κάποιες ποιοτικές δουλειές, λίγες και καλές.

Δεν θέλω να αναλώνομαι πολύ. Παράλληλα έχω ακυρώσει τρία ταξίδια – βασικά είναι σε αναστολή. Ήταν να φύγω για Ντουμπάι πριν από δύο μήνες ακυρώθηκε, Ισπανία και συζητάω για Λος Άντζελες. Ενδέχεται να φύγω μετά τα Χριστούγεννα, θα δούμε.

Είσαι μια εντυπωσιακή γυναίκα, σε φλερτάρουν οι άνδρες;

Με φλερτάρουν και θα σου πω μάλιστα πολύ έντονα από το Instagram. Τώρα ειδικά, εν μέσω καραντίνας, τα μηνύματα που λαμβάνω δεν υπάρχουν. Δεν απαντάω, αλλά κάποια τα βλέπω.

Σου έχουν στείλει κάποιο περίεργο μήνυμα;

Κοίτα, έχει τύχει να πατήσω το μήνυμα και να πατήσω προβολή φωτογραφίας που ήταν λάθος μου και ήταν ένα ακατάλληλο περιεχόμενο που δεν έπρεπε να ανοίξω.

Τι είχε η εικόνα;

Η εικόνα είχε το ανδρικό όργανό του. Είχα πάθει σοκ. Κάτι τέτοια που τα ανοίγω κατά λάθος γράφουν «γεια σου, κούκλα, κοίτα λίγο». Δεν πρέπει να τα ανοίγω. Έτυχε 2-3 φορές να το κάνω και είδα κάτι τέτοιο. Πολλοί δεν ξέρουν πώς να προσελκύσουν μια κοπέλα, δεν ξέρω τι γίνεται.