Η Ήβη Αδάμου απαντά για την απόφαση της να γίνει από μικρή μαμά - «Δεν έχει μπει κανείς στην θέση μου»

Ξέσπασε για αυτούς που θεωρούν ότι είναι ακόμα μικρή

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Η Ήβη Αδάμου απαντά για την απόφαση της να γίνει από μικρή μαμά - «Δεν έχει μπει κανείς στην θέση μου»

Η Ήβη Αδάμου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Mega Star” και μέσα σε όλα απάντησε για την απόφαση της να γίνει μαμά από πολύ μικρή ηλικία.

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε στην Μαντώ Γαστεράτου για την όμορφη οικογένεια που έχει δημιουργήσει και «ξέσπασε» για όλους όσους θεώρησαν ότι είναι ακόμα νωρίς για να κάνει παιδί.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Ήβη Αδάμου και ο Μιχάλης Κουϊνέλης έγιναν γονείς το 2018, όταν η ίδια ήταν μόλις 25 ετών.

Η Ήβη είπε χαρακτηριστικά: “Με τον Μιχάλη ήμασταν πέντε χρόνια μαζί πριν έρθει το παιδί. Την εγκυμοσύνη και το παιδί δεν τα καθορίζεις πάντα εσύ, είναι και το πώς θα σου έρθουν τα πράγματα, ποιον άνθρωπο έχεις δίπλα σου, πώς αισθάνεσαι με αυτό το πράγμα, αν είσαι έτοιμος και ώριμος να το κάνεις.

Επειδή, λοιπόν, εγώ έχω ξεκινήσει να κάνω πολλά πράγματα από νωρίς και ήμουν και με τον Μιχάλη και ήταν και ο κατάλληλος άνθρωπος για εμένα, ήταν και λίγο τυχερό. Ήρθε πολύ φυσικά, ήρθε πολύ λογικά. Τουλάχιστον σε εμένα, στη δική μου περίπτωση. Αυτό δεν σημαίνει ότι ισχύει για όλους. Μπορεί κάποιος να το θεωρεί “πολύ νωρίς”.

Δεν έχει μπει όμως στη θέση μου. Δεν έχει ζήσει αυτά που έχω ζήσει και που έχω δει εγώ. Αν σκεφτείς ότι είμαι από τα 16 σε αυτή τη δουλειά και έχω σπουδάσει και τα έχω κάνει όλα κι έχω και άνθρωπο δίπλα μου που να μπορώ να το κάνω αυτό…”, κατέληξε λέγοντας η Ήβη Αδάμου, η οποία μας έδειξε και πόσο πολύ έχει μεγαλώσει η κόρη της.

Δείτε το βίντεο παρακάτω

Έρχεται το δεύτερο παιδάκι για την Ήβη Αδάμου και τον Μιχάλη Κουϊνέλη;

Η Ήβη Αδάμου, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και αποκάλυψε ποιο τραγούδι θα ερμηνεύσει στο catwalk, ενώ μεταξύ άλλων, απάντησε στο ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού στο μέλλον με τον αγαπημένο της Μιχάλη Κουϊνέλη.

«Θα πω την Σκλάβα της Τζένης Βάνου. Ένα δεύτερο παιδί γενικότερα θα το ήθελα. Δεν ξέρω αν θα ήθελα αυτή τη χρονιά συγκεκριμένα, αλλά δεν είναι κάτι που το αποκλείω. Έχω δεχτεί αρκετές προτάσεις κατά καιρούς για κάτι τηλεοπτικό, αλλά ψάχνω κάτι ιδανικό», απάντησε η αγαπημένη τραγουδίστρια.

Να σημειώσουμε πως η ταλαντούχα τραγουδίστρια για ακόμη μια φορά θα τραγουδήσει στο ανατρεπτικό show MadWalk 2020 , που συνδυάζει μόδα και μουσική όπου θα πραγματοποιηθεί στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας. Δείτε ποιοι ακόμη τραγουδιστές θα ανέβουν στη σκηνή.