Ιωάννα Τούνη: Ρωτήθηκε για την επανασύνδεση με τον πρώην σύντροφο της - «Έχει κουράσει, φτάνει»

Τι αποκάλυψε για την σχέση της;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ιωάννα Τούνη: Ρωτήθηκε για την επανασύνδεση με τον πρώην σύντροφο της - «Έχει κουράσει, φτάνει»

Η Ιωάννα Τούνη βρέθηκε καλεσμένη το πρωί του Σαββάτου στο Έλα Χαμογέλα και φυσικά ρωτήθηκε αν ισχύει η επανασύνδεση με τον πρώην σύντροφο της.

Η Σίσσυ Χρηστίδου με την Ιωάννα συζητήσανε τόσο για την συμμετοχή της στο My Style Rocks, στην πρόταση που δέχτηκε για το Survivor καθώς και για τις φήμες που την ήθελαν να έχει ξανά σχέση με τον πρώην σύντροφό της (Γιάννης Σιδεράκης).

Η Ιωάννα Τούνη είπε χαρακτηριστικά: «Δεν ξέρω παιδιά, δεν μιλάω πλέον για τα προσωπικά μου. Είπα θα ξαναμιλήσω μόνο αν αρραβωνιαστώ. Έχω κουραστεί και έχω κουράσει πιστεύω, φτάνει!

Δεν μου έχει γίνει πρόταση γάμου, ωστόσο πάντα οι σύντροφοι που είναι μαζί μου, θέλουν υποτίθεται να με παντρευτούν, αλλά κάτι στο παρασύνθημα πηγαίνει λάθος», κατέληξε η Θεσσαλονικιά Ιωάννα.

Τούνη - Σιδεράκης: Unfollow και block στο instagram - Τι συνέβη;

Η Ιωάννα Τούνη με τον φημολογούμενο σύντροφο της, Γιάννη Σιδεράκη, έκαναν unfollow μεταξύ τους στο instagram και δεν έμεινε εκεί.. μιας και ακολούθησε και το block!

Η εκρηκτική Θεσσαλονικιά ανακοίνωσε στις αρχές Οκτώβρη πως βρίσκεται ξανά σε σχέση αλλά πως δεν πρόκειται να τον αποκαλύψει, μόνο αν παντρευτεί ή μείνει έγκυος, με σκοπό να προστατεύσει την σχέση της όσο μπορεί.

Συγκεκριμένα, είχε δηλώσει: «Έχω σχέση. Με όλα όσα έχουν συμβεί στα προσωπικά μου τους τελευταίους μήνες, νιώθω πως δε θέλω να σας πω/δείξω κάτι παραπάνω. Μη μου κρατάτε κακία. Πάντως είμαι πολύ καλά».

Το instagram όμως και οι πολύ καλά ενημερωμένοι θαυμαστές της πρόδωσαν τον σύντροφο της, ο οποίος φαίνεται να ήταν ο Γιάννης Σιδεράκης, μιας και ο σκύλος του είναι ο πλέον πρωταγωνιστής στα instastories της Ιωάννας.

Φυσικά, κανένας από τους δύο δεν είχε διαψεύσει ή επιβεβαιώσει κάτι, με τις φήμες να φουντώνουν όλο και περισσότερο.

Ωστόσο, η Soula Glamorous αποκάλυψε πριν μερικές ώρες πως δεν υπάρχει follow μεταξύ τους και μάλιστα έχουν εξαφανιστεί και όλα τα likes που έχουν ανταλλάξει μεταξύ τους.

soula glamorous story για Τούνη - Σιδεράκη