Η Ιωάννα Τούνη εξομολογείται για τον νέο της σύντροφο - Θα μας τον δείξει όταν...

Έγινε η αποκάλυψη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Η Ιωάννα Τούνη εξομολογείται για τον νέο της σύντροφο - Θα μας τον δείξει όταν...

Η Ιωάννα Τούνη εδώ και μερικούς μήνες βρίσκεται σε σχέση με τον νέο της σύντροφο, τον οποίο δεν μας έχει φυσικά γνωρίσει ακόμα, με τους θαυμαστές της να ζητούν απεγνωσμένα να γίνει η αποκάλυψη.

Η αλήθεια είναι πως η Ιωάννα μας έχει συνηθίσει να μοιράζεται τα προσωπικά της με τους διαδικτυακούς της φίλους πράγμα που όμως τελικά μετάνιωσε, λόγω της περίεργης τροπής που πήρε η όλη κατάσταση.

Έτσι, αποφάσισε από εδώ και πέρα να κρατάει τα ερωτικά της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και φαίνεται να είναι η σωστότερη επιλογή που έχει πάρει.

Μάλιστα, σε ένα Q&A που έκανε η ίδια σήμερα, στην ερώτηση πότε θα μας αποκαλύψει τον σύντροφο της, η ίδια δήλωσε πως θα το κάνει μόνο όταν.. παντρευτεί ή μείνει έγκυος!

Βέβαια, οι περισσότεροι που ακολουθούμε την Ιωάννα ήδη γνωρίζουμε ποιος είναι αυτός μιας και ο κούκλος τετράποδος που είναι πλέον ο πρωταγωνιστής των instastories της, πρόδωσε την σχέση της. Αναφερόμαστε στον Γιάννη Σιδεράκη, που μάλιστα πριν χρόνια ήταν ξανά μαζί με την Ιωάννα. Εκτός από τις ιστορίες της, εσύ έχεις δει τη φωτογραφία της Ιωάννας Τούνη που ξετρέλανε το Instagram;

Δείτε παρακάτω τα instastories της Ιωάννας Τούνη ποπυ αναφέρεται στον σύντροφο της:

Η Ιωάννα Τούνη αποκαλύπτει για τον νέο της σύντροφο

Η Ιωάννα Τούνη εξομολογείται για τον νέο της σύντροφο

Ιωάννα Τούνη: Η φωτογραφία που άγγιξε τα 100.000 likes και έριξε το instagram!

Η Ιωάννα Τούνη μας έχει συνηθίσει σε πολύ εντυπωσιακές φωτογραφίες στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram! Μια απο αυτές ήταν αυτή που ανέβασε πριν λίγες ώρες και συγκέντρωσε 100.000 like μέσα σε λίγες ώρες!

Η όμορφη Ιωάννα βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη και ετοιμάζει τα ρούχα για την εταιρία της την Bubblegun! Αν και πέρασε ξανά δύσκολες στιγμές με τον τσακωμό με την πρώην κολλητή της Βρισηίδα, δεν το βάζει κάτω καθώς είναι δυνατή και το έχει δείξει! Δείτε εδώ τι είπε η ίδια για τον τσακωμό τους!

Έτσι λοιπόν δεν σταματά πουθενά και συνεχίζει να μας εντυπωσιάζει με τις δραστηριότητες της! Στην φωτογραφία φυσικά και φοράει ρούχο απο την εταιρία της και στα σχόλια έγινε χαμός