J2US - Τελικός: «Κάγκελο» ο Πανταζής με το σχόλιο του Φασουλή - «Αν ήταν μετά τις 12 θα σου έλεγα..»

Έμεινε κόκαλο!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
J2US - Τελικός: «Κάγκελο» ο Πανταζής με το σχόλιο του Φασουλή - «Αν ήταν μετά τις 12 θα σου έλεγα..»

O μεγάλος τελικός του J2US έχει ξεκινήσει και το σόου είναι πιο φαντασμαγορικό από ποτέ. Χαμό, ωστόσο, προκάλεσε ένα σχόλιο του Σταμάτη Φασουλή που άφησε «κάγκελο» τον Λευτέρη Πανταζή.

Ένα από τα τρία ζευγάρια που διεκδικεί την νίκη είναι η Ζωή Δημητράκου κι ο Λευτέρης Πανταζής οι οποίοι ανέβηκαν στην σκηνή και τραγούδησαν το «Καραμέλα».

Μετά το τέλος της ερμηνείας του, το ζευγάρι έφτασε μπροστά στους κριτές και ο Λευτέρης Πανταζής ξεκίνησε να μιλάει τονίζοντας πως υπήρξαν αρκετά σκληροί με την Ζωή και τις φωνητικές της ικανότητες αλλά πάντα «με την καλή έννοια».

Στο σχόλιο αυτό φυσικά διαφώνησαν όλοι οι κριτές με τον Σταμάτη Φασουλή, που επίσης είπε χθες μια ατάκα φωτιά, να παίρνει τον λόγο: «Σκληροί; Είναι νωρίς. Αν ήταν μετά τις 12, θα σου έλεγα κάτι με την καλή έννοια.»

Φυσικά ο Λευτέρης Πανταζής έπαθε πλάκα με την ατάκα αυτή και επισήμανε, όντας πάντα σε αμηχανία, ότι του αρέσει ο τρόπος που σκέφτεται.

J2US - Τελικός: Στο πλευρό της Άννας Βίσση ο Νίκος Καρβέλας - Θα τραγουδήσουν μαζί;

Ο μεγάλος τελικός του J2US μόλις ξεκίνησε και το όλο το πλατό έχει πάρει φωτιά. Ένα πρόσωπο, ωστόσο, που βρίσκεται εκεί είναι ο Νίκος Καρβέλας χωρίς όμως να το είχε αποκαλύψει κανείς πριν.

Τα ζευγάρια είναι κυριολεκτικά μια ανάσα πριν την διεκδίκηση της νίκης και η σημερινή βραδιά μας επιφυλάσσει σίγουρα πολλές εκπλήξεις και ανατροπές.

Μια από αυτές είναι και η εμφάνιση του Νίκου Καρβέλα, την οποία έκανε γνωστή η Soula Glamorous μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Φυσικά, την παρουσία του δεν την έχει αποκαλύψει κανείς ακόμη, ωστόσο σύμφωνα με το συγκεκριμένο προφίλ ο Νίκος Καρβέλας βρίσκεται στο πλατό.

Θα τραγουδήσει μαζί με την Άννα Βίσση ή βρίσκεται απλά για να στηρίξει την τραγουδίστρια;

Θα μάθουμε σε λίγο! Στο μεταξύ, δείτε εδώ τις πρόβες της Άννας Βίσση για τον μεγάλο αποψινό τελικό.

Στον τελικό του J2US ο Νίκος Καρβέλας