J2US - Τελικός: Ο Σταμάτης Φασουλής ανέβηκε στην σκηνή και τραγούδησε.. Μέλισσες!

Τα έδωσε όλα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
J2US - Τελικός: Ο Σταμάτης Φασουλής ανέβηκε στην σκηνή και τραγούδησε.. Μέλισσες!

Μια από τις εκπλήξεις που μας επιφύλασσε ο σημερινός τελικός του J2US ήταν η ερμηνεία του Σταμάτη Φασουλή ο οποίος ανέβηκε στην σκηνή και τραγούδησε Μέλισσες!

Όλοι οι κριτές απόψε θα αφήσουν για λίγο την θέση τους και θα πιάσουν το μικρόφωνο, με τον Σταμάτη Φασουλή να ξεκινάει πρώτος!

Μάλιστα, ο κριτής του μουσικού σόου ερμήνευσε το Ένα Λεπτό του συγκροτήματος Melisses σε συνεργασία με τον Δημήτρη Μπάση και μας εντυπωσίασε με τις φωνητικές του ικανότητες. Ωστόσο, δείτε εδώ τα highlights του χθεσινού ημιτελικού!

J2US - Τελικός: «Κάγκελο» ο Πανταζής με το σχόλιο του Φασουλή - «Αν ήταν μετά τις 12 θα σου έλεγα..»

O μεγάλος τελικός του J2US έχει ξεκινήσει και το σόου είναι πιο φαντασμαγορικό από ποτέ. Χαμό, ωστόσο, προκάλεσε ένα σχόλιο του Σταμάτη Φασουλή που άφησε «κάγκελο» τον Λευτέρη Πανταζή.

Ένα από τα τρία ζευγάρια που διεκδικεί την νίκη είναι η Ζωή Δημητράκου κι ο Λευτέρης Πανταζής οι οποίοι ανέβηκαν στην σκηνή και τραγούδησαν το «Καραμέλα».

Μετά το τέλος της ερμηνείας του, το ζευγάρι έφτασε μπροστά στους κριτές και ο Λευτέρης Πανταζής ξεκίνησε να μιλάει τονίζοντας πως υπήρξαν αρκετά σκληροί με την Ζωή και τις φωνητικές της ικανότητες αλλά πάντα «με την καλή έννοια».

Στο σχόλιο αυτό φυσικά διαφώνησαν όλοι οι κριτές με τον Σταμάτη Φασουλή, που επίσης είπε χθες μια ατάκα φωτιά, να παίρνει τον λόγο: «Σκληροί; Είναι νωρίς. Αν ήταν μετά τις 12, θα σου έλεγα κάτι με την καλή έννοια.»

Φυσικά ο Λευτέρης Πανταζής έπαθε πλάκα με την ατάκα αυτή και επισήμανε, όντας πάντα σε αμηχανία, ότι του αρέσει ο τρόπος που σκέφτεται.