Δευτέρα, 08 Μαρτίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Η Νικόλ εξαιτίας του Παναγιώτη στο The Bachelor, πήρε 6 κιλά λόγω... άγχους

Πόσα ήταν όταν μπήκε στο παιχνίδι και πόσα όταν βγήκε;

Η Νικόλ εξαιτίας του Παναγιώτη στο The Bachelor, πήρε 6 κιλά λόγω... άγχους
News 27.12.2020 11:54
Από Ελένη Ζουγανέλη

Και όμως η Νικόλ Τσομπανίδου, λόγω του άγχους της για τον Παναγιώτη Βασιλάκο, μέσα στο παιχνίδι του The Bachelor, πήρε 6 ολόκληρα κιλά σε αυτούς τους 3 μήνες που βρισκόταν στην βίλα.

Συγκεκριμένα, ένα Q&A πραγματοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μετά την επιστροφή της στην Θεσσαλονίκη, από το πατρικό της οικογένειας Βασιλάκου και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων.

Ανάμεσα λοιπόν στις δεκάδες που δέχτηκε, ήταν και αυτή για το πόσα κιλά πήρε. «Μπήκα 54 κιλά και βγήκα 60… Πολύ άγχος», αποκάλυψε η Νικόλ.

Νικόλ The Bachelor κιλά

Βασιλάκος: Εκνευρισμός για τους followers στο instagram - Η Νικόλ τον πέρασε κατά πολύ

Μπορεί οι δυο τους να δηλώνουν τρελά ερωτευμένοι αλλά όλοι μιλούν για θέατρο. Φήμες κάνουν λόγο για έναν άσχημο χωρισμό μεταξύ της Νικόλ και του Παναγιώτη Βασιλάκου λίγο καιρό μάλιστα μετά το τέλος του The Bachelor. Μπορεί η Νικόλ να βγαίνει στις τηλεοπτικές εκπομπές και να του αφιερώνει τραγούδια, αλλά πίσω από το χαμόγελό της κρύβονται πολλά.

Το twitter έχει βουίξει πως το ζευγάρι δεν είναι πια μαζί, και νέες πληροφορίες που ήρθαν στο φως κάνουν λόγω για ζήλεια μεταξύ τους που έφερε άσχημες αντιπαραθέσεις. Κι όλα αυτά ξεκίνησαν από τους followers στο instagram!

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος προσπαθεί τόσο καιρό να ανεβάσει τον λογαριασμό του στην πλατφόρμα, όσον αφορά τον κόσμο που τον ακολουθεί, αλλά αυτή την στιγμή που μιλάμε εκείνος έχει 134k ενώ η Νικόλ τον ξεπέρασε κι έφτασε στους 178k.

Βασιλάκος instagram

Νικόλ Τσομπανίδου instagram

Πληροφορίες που σας μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη αναφέρουν πως ο Παναγιώτης άρχισε λίγο να ζηλεύει, περισσότερο από το κανονικό κι αυτό δεν το άντεξε η Νικόλ. Από την άλλη και η Νικόλ έμαθε για κάτι περίεργα μηνύματα που έστελνε ο Παναγιώτης... Ε δεν ήθελε και πολύ!

Να σημειωθεί πως τώρα η Νικόλ δηλώνει influencer αφού στο προφίλ της έχει προσθέσει στο βιογραφικό το email της για ενδεχόμενες συνεργασίες.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

The Bachelor: Η Νικόλ απαντά στις φήμες για την Μαρίνα και τον Παναγιώτη - «Αφού δεν ξεμάλλιασα..»

Βασιλάκος - Νικόλ και Βίβιαν στο ίδιο ξενοδοχείο - Φωτογραφίες ντοκουμέντο

Share