Ο Νίκος Μάνεσης "καρφώνει" πρόσωπο του ALPHA - «Υπήρχε κόσμος που ήταν φτωχός και...»

Το απίστευτο περιστατικό που σημειώθηκε σε κοπή πίτας

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο Νίκος Μάνεσης

Στον αέρα της εκπομπής του σήμερα το πρωί, ο Νίκος Μάνεσης έκανε μια αποκάλυψη για ένα περιστατικό που σημειώθηκε σε κοπή πίτας του ALPHA. Συγκεκριμένα, "κάρφωσε" πρόσωπο που ενώ είχε οικονομική άνεση και δεν είχε ανάγκη το δώρο που κέρδισε, αντί να το χαρίσει, ζήτησε να το αλλάξουν με μια τηλεόραση για το δωμάτιο της υπηρεσίας.

Η αποκάλυψη του Νίκου Μάνεση για πρόσωπο του ALPHA

«Θυμάμαι κάποτε κάποιος ή κάποια βαθύπλουτη, κάποιος ή κάποια παρουσιαστής ή παρουσιάστρια που συμμετείχε κανονικά στις βασιλόπιτες και του ή της της έτυχε το φλουρί. Ας πούμε ότι ήμουν εγώ. Το δώρο ήταν ένα αιρ κοντίσιον, που είχε βάλει η παραγωγή. Και υπήρχε κόσμος που ήταν φτωχός, καθαρίστριες κλπ», είπε αρχικά ο Νίκος Μάνεσης.

Στη συνέχεια, ο Νίκος Μάνεσης πρόσθεσε: «Και είπε ο κύριος ή η κυρία στον παραγωγό “αχ μωρέ, έχω πολλά αιρ κοντίσιον σπίτι, αλλά δεν έχω μια τέταρτη τηλεόραση για το δωμάτιο της υπηρεσίας. Μήπως μπορούμε να αλλάξουμε το αιρ κοντίσιον με μια τηλεόραση;”. Βέβαια, είπε ο παραγωγός, πήρε την τηλεόραση κι έφυγε. Το θυμόσαστε; Το θυμόσαστε! Αυτά… έκανα πριν βρω το δρόμο του Θεού»., είπε ο Νίκος Μάνεση στην εκπομπή του, που κάνει χαμό.

Τι νούμερα σημειώνει σε τηλεθέαση ο Νίκος Μάνεσης στον ALPHA;

Νίκος Μάνεσης τηλεθέαση

Για ακόμη ένα Σαββατοκύριακο ο Νίκος Μάνεσης έκανε χαμό στον αέρα του ALPHA, αφού έβαλε "φωτιά" στα νούμερα της τηλεθέασης. Στους διαδρόμους του σταθμούς επικρατεί σούσουρο με την επιτυχία που σημειώνει η εκπομπή «Σαββατοκύριακο με το Μάνεση».

Ο παρουσιαστής συνεχίζει τα υψηλά νούμερα στην πρωινή ζώνη και δεν σταματάει να προσφέρει χαμόγελα στο κανάλι. Είναι ένα από τα πιο δυνατά "χαρτιά" του ALPHA και το αποδεικνύει κάθε Σαββατοκύριακο.

Χθες Σάββατο 28/11, η εκπομπή «Σαββατοκύριακο με το Μάνεση» σημείωσε 18,7%σε δυναμικό κοινό και κατέκτησε την πρώτη θέση. Ωστόσο, επίσης χθες στον αέρα του ALPHA ανακοίνωσε το τέλος του.

Πρωινή ζώνη

  • Open: Έλα Χαμογέλα 14,1
  • Alpha: Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση 18,7
  • ΣΚΑΙ: Σαββατοκύριακο παρέα 10,2
  • Mega: Οι μικρομεσαίοι 6
  • ΑΝΤ1: Οι μεν και οι δεν 5,1
  • Star: Αρχηγός από κούνια 8,2