Νίκος Μάνεσης: Οριστικό τέλος στην εκπομπή του - Η ανακοίνωση στον αέρα του ALPHA

Τι αποκάλυψε;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Νίκος Μάνεσης: Οριστικό τέλος στην εκπομπή του - Η ανακοίνωση στον αέρα του ALPHA

Ο Νίκος Μανέσης, το πρωί του Σαββάτου, στην ενημερωτική του εκπομπή «Σαββατοκύριακο με Μανέση» ανακοίνωσε το οριστικό τέλος που έδωσε στο παρελθόν σε μια του εκπομπή.

Αναφερόμαστε στη ταξιδιωτική εκπομπή «60' Ελλάδα» για την οποία αποκάλυψε πως ο ίδιος ήταν αυτός που είπε το οριστικό τέλος επισημαίνοντας χαρακτηριστικά πως «το 60′ Ελλάδα θα το κάνει άλλος… Θα το κάνει άλλος άνθρωπος, τώρα, όποτε… Εγώ παρέδωσα, τέλος».

Η αφορμή για αυτήν την αποκάλυψη ήταν ένα μήνυμα μιας τηλεθεάτριας ενώ παράλληλα έχει αναφερθεί και στο τέλος της εκπομπής Ώρα για Μελέτη αποχαιρετώντας την με ένα μήνυμα όλο νόημα!

Έπειτα, ο Νίκος Μανέσης πρόσθεσε:

«Το 60′ Ελλάδα έγινε και ήταν κάτι το οποίο δεν μπορεί να επαναληφθεί διότι ήταν ταξίδια δύο ημερών, παράγονταν υλικά της τάξεως των 30 ωρών με πέντε κάμερες μέσα σε δυο μέρες. Στη συνέχεια έπρεπε να δούμε όλο το υλικό, να μπούμε να κάνουμε τον κορμό, να μονταριστεί, να ετοιμάσουμε το επόμενο ταξίδι, να κάνουμε ραδιόφωνο, να κάνουμε δελτίο ειδήσεων και κάποια στιγμή δεν αντέχει το κορμί»

Και κατέληξε λέγοντας: «Με τις συνθήκες αυτές δεν γίνεται στην ελληνική τηλεόραση τέτοιου επιπέδου εκπομπή. Δεν μπορεί να γίνει».

Άναυδοι στον ALPHA με την είδηση που κυκλοφόρησε για τον Νίκο Μάνεση

Από το πρωί, όλοι στον ALPHA έχουν μείνει εντελώς άναυδοι, από τη στιγμή που άκουσαν την είδηση που κυκλοφόρησε για τον Νίκο Μάνεση και για τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε χθες (11/10) στην πρωινή εκπομπή του.

Μπορεί να έχει δημιουργηθεί ένα μεγάλο ζήτημα ανάμεσα στον Νίκο Μάνεση και την Ελεονώρα Μελέτη - δείτε εδώ την τελευταία εξέλιξη - ωστόσο είναι αλήθεια πως ο παρουσιαστής έχει τον τρόπο να μαγνητίζει και με το παραπάνω το τηλεοπτικό κοινό.

Απόδειξη αυτού είναι τα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει κάθε Σαββατοκύριακο, καθώς πάντα ξεπερνούν το 20%, ενώ χθες πλησίασαν το 30% στο δυναμικό κοινό.

Με αυτή την είδηση για τον Νίκο Μάνεση έμειναν άναυδοι στον ALPHA

Πρωινή ζώνη

  • Open: Έλα Χαμογέλα 10,7
  • Alpha: Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση 27,4
  • ΣΚΑΙ: Σαββατοκύριακο παρέα 7,7
  • Mega: Οι μικρομεσαίοι 3,5
  • ΑΝΤ1: Οι μεν και οι δεν (Ε) 8,9
  • Star: Σκούμπι Ντου 8,6

Νίκος Μάνεσης νούμερα τηλεθέασης

Δείτε εδώ αναλυτικά τα χθεσινά (11/10) νούμερα τηλεθέασης.