Παναγιώταρου - Γιαννόπουλος: Νέες αποκαλύψεις μετά το χωρισμό τους - «Στην σχέση μας υπήρχε...»

Όσα έγιναν γνωστά

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Παναγιώταρου - Γιαννόπουλος: Νέες αποκαλύψεις μετά το χωρισμό τους - «Στην σχέση μας υπήρχε...»

Νέες αποκαλύψεις έκανε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μετά το χωρισμό της, από τον Αριστομένη Γιαννόπουλο μέσα από το λογαριασμό της στο Instagram.

Η ξανθιά καλλονή πραγματοποίησε ένα Q&A στο προφίλ της, όπου απάντησε όλες τις ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων, χωρίς να διστάσει και να μασήσει τα λόγια της.

Πώς αισθάνεται μετά τον χωρισμό της ρώτησαν μεταξύ άλλων, απαντώντας «Από τη στιγμή που ήταν δική μου επιλογή και απόφαση να χωρίσω… είμαι καλά! Μετά από 7 χρόνια σίγουρα είναι κάτι πρωτόγνωρο».

Επίσης, ρωτήθηκε ξανά γιατί χώρισε με τον σύζυγό της. «Σαν άνθρωποι δεν έχουμε χωρίσει! Υπάρχει πολλή αγάπη και από τις δύο πλευρές και οφείλουμε ο ένας στον άλλο αυτό που είμαστε σήμερα. Πάντα στη σχέση μας υπήρχε σεβασμός και αληθινό ενδιαφέρον και από τους δύο και προχωρούσαμε μαζί σε όλα!», αποκάλυψε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η οποία έκανε και μια απίστευτη δήλωση για τις πλαστικές της.

Παναγιώταρου  Γιαννόπουλος χωρισμός

Η Παναγιώταρου στόλισε και πέταξε το «καρφί» της στον Αριστομένη

H Αλεξάνδρα Παναγιώταρου στόλισε το σπίτι και το χριστουγέννιατικο δέντρο της και τα δημοσίευσε σε φωτογραφία, πετώντας το «καρφί» της στον πρώην σύζυγο της.

Όπως οι περισσότεροι celebrity, έτσι και το ξανθό μοντέλο ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram πως στόλισε το δέντρο και το καινούργιο σπίτι της στην Ακρόπολη, όπου πλέον ζει μόνη χωρίς τον πρώην σύζυγο της, Αριστομένη. Δείτε εδώ την νέα δήλωση της για τον χωρισμό τους.

Έτσι, στην φωτογραφία με το εξαιρετικά καλόγουστο σαλόνι αλλά και με το υπέρλαμπτο φόρεμα της έγραψε:

«Στόλισα το δέντρο μου και το έζησα μόνη μου ! Τα φετινά Χριστούγεννα σίγουρα θα είναι λίγο διαφορετικά αλλά ας να μην αλλάξουμε τις συνήθειες μας! Ντυθείτε , στολιστείτε , πιστέψτε το , πιείτε και ένα κρασί́ στην υγείά μου! Merry merry Christmas!».

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου στόλισε και πέταξε το «καρφί» της