Άννα Βίσση: H αποκάλυψη για τη σχέση της με τον Καρβέλα - «Έκλαιγα όλο το βράδυ και...»

Το άγνωστο περιστατικό!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Άννα Βίσση: H αποκάλυψη για τη σχέση της με τον Καρβέλα - «Έκλαιγα όλο το βράδυ και...»

Στο περιοδικό Gala παραχώρησε συνέντευξη η Άννα Βίσση, η οποία αποκάλυψε μεταξύ άλλων, ένα άγνωστο περιστατικό με τον Νίκο Καρβέλα, την περίοδο της σχέσης τους που ήταν έγκυος στην κόρη τους, Σοφία.

Η αποκάλυψη της Άννας Βίσση για τη σχέση της με τον Καρβέλα

«Έχω πολλά να θυμάμαι και να συγκινούμαι, ειπωμένα από τον Νίκο. Από τα πιο ωραία όμως ήταν ένα τραγούδι που έγραψε το προηγούμενο βράδυ που θα γεννούσα τη Σοφία. Θυμάμαι ότι φοβόμουν πολύ, με περίμενε καισαρική και έκλαιγα όλο το βράδυ. Καθόταν δίπλα μου με μια κιθάρα και έγραψε ένα υπέροχο τραγούδι, τόσο απλό που με ησύχαζε για να μη φοβάμαι. Ονόμαζε το παιδί μας “A little you and me”», είπε η Άννα Βίσση για τον Νίκο Καρβέλα. Δείτε μάλιστα, πόσο έχει μεγαλώσει η κόρης τους.

Η αποκάλυψη για την Αννίτα Πάνια

Η Άννα Βίσση απάντησε και για την Αννίτα Πάνια: «Με την Αννίτα ταιριάζω πολύ στη αίσθηση του χιούμορ και αυτό είναι ένα από τα πράγματα που μας ενώνουν, εκτός από τον πρώην μου και τον πρώην της, τον Νίκο Καρβέλα. Στην τριάδα Άννα – Αννίτα – Νίκος, κοινό μας σημείο είναι σίγουρα η ειλικρινής φιλία και το χιούμορ, ένα συστατικό που θεωρώ βασικό για οποιαδήποτε σχέση στη ζωή μου. Επίσης την αγαπώ πολύ ως άνθρωπο και τη θεωρώ πιστή μου φίλη».

Άννα Βίσση: Ο λόγος που χώρισε με το Νίκο Καρβέλα!

Νίκος Καρβέλας και Άννα Βίσση ξανά μαζί

Η τραγουδίστρια ,η απόλυτη του ελληνικού πενταγράμμου είχε δώσει μία συνέντευξη και είχε μιλήσει για πολλά!Μέσα σε αυτά και για την σχέση της με τον Νίκο Καρβέλα!

"Δεν έχω λόγο πια να μιλάω, δεν γουστάρω να μιλάω. Τόσο χρόνια ο κόσμος με ξέρει, γνωρίζει και τη δουλειά μου και εμένα. Να βγω να πω τι; Ακολουθώ τη λογική αυτή και δεν μου έχει βγει σε κακό. Δεν έχω δώσει συνέντευξη εδώ και χρόνια".

Όσον αφορά στον Νίκο Καρβέλα είπε τα εξής: "Αν κάναμε "κρεβάτι" με τον Νίκο δε θα είχε αλλάξει τίποτα!". Κατόπιν, συμπλήρωσε πως η πιο δύσκολη περίοδος της ζωής της ήταν όταν είπε "απεταξάμην τον Καρβέλα". "Ο έρωτας εμένα με πλησιάζει όσο συχνά τολμούν να με πλησιάζουν οι άντρες που αναγκαστικά τον μεταφέρουν. Ακούγεται σαν μικρόβιο, αλλά κάπως έτσι είναι. Ευτυχώς που το έκανα αλλά δυστυχώς διότι δεν είχα με τι άλλο να ασχοληθώ αφότου το έκανα".