Ο Κωνσταντίνος Αργυρός ποζάρει με τον τετράποδο φίλο του και «ρίχνει» το διαδίκτυο

Ότι πιο γλυκό!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός ποζάρει με τον τετράποδο φίλο του και «ρίχνει» το διαδίκτυο

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έχει δείξει πόση μεγάλη αδυναμία και αγάπη έχει στα σκυλάκια και μας το επιβεβαιώνει με μια ακόμη φωτογραφία που ποζάρει με τον τετράποδο του φίλο και προκαλεί χαμό στο διαδίκτυο.

Ο γνωστός τραγουδιστής όπως είναι γνωστό μένει στο κέντρο της Αθήνας και πολύ συχνά κάνει τις βόλτες του στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο πανέμορφο Ζάππειο.

Έτσι έκανε και σήμερα όπου συνάντησε ένα πανέμορφο σκυλάκι και όπως φαίνεται τρελάθηκε μαζί του!

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός δημοσίευσε δυο φωτογραφίες που έχει στην αγκαλιά του το αξιολάτρευτο Ακίτα και μας έκανε να ζηλέψουμε που δεν το έχουμε και εμείς!

Μπορούμε να πούμε ότι το σκυλάκι έκλεψε την παράσταση από τον τραγουδιστή και μοιάζει πραγματικά σαν ένα λούτρινο κουκλάκι!

Στις φωτογραφίες που ανάρτησε ο τραγουδιστής στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram έγραψε: «Αληθινό ή ψεύτικο;»

Κωνσταντίνος Αργυρός φωτογραφία με σκυλί

Κωνσταντίνος Αργυρός σκυλί

Θύελλα στο διαδίκτυο - Ημίγυμνος στο κρεβάτι του ο Κωνσταντίνος Αργυρός

Θύελλα προκάλεσε στο διαδίκτυο ο Κωνσταντίνος Αργυρός με τα δεκάδες σχόλια που συγκέντρωσε κάτω από την φωτογραφία του, στην οποία πόζαρε ημίγυμνος στο κρεβάτι του.

Η τραγουδιστής μπορεί να κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο, μοιράζεται αρκετές στιγμές από την καθημερινότητα του.

Όπως σήμερα 23/11 το πρωί που μας έδειξε πως ξύπνησε εν μέσω καραντίνας στο σπίτι του. Έχοντας καλύψει το σώμα του μόνο με το πάπλωμα έκανε τις θαυμάστριες του να «λιώσουν».

«Σε φόρτιση... μέχρι να βγει το καινούριο μας τραγούδι σε λίγες μέρες..», έγραψε στη λεζάντα του, θέλοντας και να διαφημίσει το νέο του τραγούδι που θα μπορέσουμε να ακούσουμε σε λίγες ημέρες.

Κωνσταντίνος Αργυρός κρεβάτι ημίγυμνος

Κωνσταντίνος Αργυρός: Θύελλα αντιδράσεων με την αδερφή του - Η φωτογραφία που δημοσίευσε

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι γνωστό πως διατηρεί μια εξαιρετική σχέση με την οικογένειά του και κυρίως με τα δυο τρίδυμα αδέρφια του. Ενώ, στην αδερφή του η οποία προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στην φωτογραφία τους, έχει λίγο περισσότερο αδυναμία.

Ο τραγουδιστής μάλιστα, έχει δημοσιεύσει πολλές φορές κοινές τους φωτογραφίες εκφράζοντας την αγάπη που δείχνει προς το πρόσωπό τους. Όπως και χθες, που δημοσίευσε μια κοινή τους, αγκαλιασμένοι.

Η Κατερίνα να πούμε πως είναι δικηγόρος και μένει μόνιμα με τον σύζυγό της στην Ολλανδία. Μάλιστα, στο πρόσωπο είναι ίδιοι κάτι που έφερε θύελλα σχολίων στο Instagram του Κωνσταντίνου Αργυρού.

Να πούμε πως ο τραγουδιστής, έχει άλλον έναν αδερφό, τον Παύλο. Δείτε τη φωτογραφία του Νίκου Μουτσινά με τον Κωνσταντίνο Αργυρό προκάλεσε φρενίτιδα.

«Εγώ και τα αδέρφια μου ήμασταν τα πρώτα παιδιά που γεννηθήκαμε με εξωσωματική γονιμοποίηση στην Ελλάδα. Φοβερό επίτευγμα για εκείνη την εποχή, το 1986. Η μητέρα μου τότε είχε πάει και σε εκπομπή της Σεμίνας Διγενή. Αυτό το πράγμα ήταν σωτήριο για οικογένειες που δεν μπορούσαν να κάνουν παιδιά. Πόσοι άνθρωποι έχουν έρθει στο καμαρίνι μου και μου έχουν πει ότι χάρη στη μητέρα σου μπορέσαμε και κάναμε οικογένεια. Αυτό πήγε την κοινωνία λίγο πιο μπροστά», είχε δηλώσει σε παλαιότερες συνεντεύξεις του ο ίδιος.

Κωνσταντίνος Αργυρός αδερφή