Ραγίζει καρδιές η Ράσελ από το GNTM 3 - «Γύρισα σπίτι μου κλαίγοντας.. Η μητέρα μου..»

Η εξομολόγηση για το bullying που έχει δεχτεί

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ραγίζει καρδιές η Ράσελ από το GNTM 3 - «Γύρισα σπίτι μου κλαίγοντας.. Η μητέρα μου..»

Το μεσημέρι της Κυριακής η Θεοδώρα Ρασέλ βρέθηκε καλεσμένη στο Dot και ράγισε καρδιές με την εξομολόγηση της σχετικά με το bullying που έχει δεχτεί.

Για πρώτη φορά, η πολυσυζητημένη παίκτρια του GNTM 3 σπάει την σιωπή της και εξομολογείται για την λεκτική βία που έχει υποστεί σε μικρότερη ηλικία.

Η Ρασέλ, μεταξύ των άλλων, αναφέρθηκε και στην εμπειρία της στο ριάλιτι μόδας από το οποίο ανέδειξε και τις φωνητικές της ικανότητες βγάζοντας τραγούδι καθώς και τα σχόλια της που έγραψαν ιστορία

Η Ρασέλ είπε χαρακτηριστικά: «Δέχτηκα πολύ bullying μέχρι το Δημοτικό. Τα κορίτσια δεν είχαν θέμα αλλά τα αγόρια λόγω χρώματος με φώναζαν Καρεμπέ. Την πρώτη φορά που μου συνέβη στενοχωρήθηκα πάρα πολύ και γύρισα σπίτι κλαίγοντας.

Η μητέρα μου μου είπε ότι είναι απολύτως φυσιολογικό γιατί αυτά τα παιδιά έχουν μεγαλώσει στην Ελλάδα κι εδώ στην Θεσσαλονίκη δε συνηθίζουν να βλέπουν παιδιά με το δικό σου χρώμα.

Οπότε τους ξενίσει, είναι πρωτόγνωρο κι είναι λογικό να αντιδρούν γιατί είναι μικρά παιδιά κι έτσι το ξεπέρασα. Τα παιδιά που με κορόιδευαν στο Δημοτικό, στο Γυμνάσιο μου έλεγαν αν βγούμε για καφέ.»

Θεοδώρα Ρασέλ: Αυτή είναι η πραγματική ηλικία και καταγωγή της πρώην παίκτριας του GNTM 3

Η Ρασέλ ήταν με διαφορά η πιο πολυσυζητημένη παίκτρια του GNTM 3 και εμείς, λίγο καιρό μετά την αποχώρησή της, βρήκαμε την αληθινή της ηλικία αλλά και την καταγωγή της, και γενικότερα όλα όσα θα θέλατε να γνωρίζετε για εκείνη.

Στο παρελθόν έχει ασχοληθεί επαγγελματικά με το τραγούδι και έχει εμφανιστεί δίπλα σε καταξιωμένα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου όπως η Άντζελα Δημητρίου, ο Λευτέρης Πανταζής, ο Βαλάντης και η Φανή Δρακοπούλου.

Πλέον δραστηριοποιείται στο χώρο των πωλήσεων.

Η Ρασέλ από το GNTM αγαπά πολύ όλες τις πλευρές της μόδας και παλιότερα διατηρούσε και δική της σειρά με μαγιό. Με το modelling έχει ασχοληθεί μόνο ερασιτεχνικά και το GNTM θα είναι η πρώτη επαγγελματική επαφή με το χώρο.

Θεοδώρα Ρασέλ καταγωγή

Τη σαγηνεύει ο χώρος της τηλεόρασης και όπως δηλώνει θα ήθελε να γίνει η Ελληνίδα Oprah Winfrey. Είναι δυναμική, εξωστρεφής και δεν φοβάται να πει αυτά που σκέφτεται. Μπαίνει αποφασισμένη στο διαγωνισμό του GNTM να υπερπηδήσει κάθε εμπόδιο, που θα βρεθεί μπροστά της.

Motto: “I wanna be on top and I can do it”

Όπως δηλώνει στο προφίλ της, είναι από τις Σευχέλλες και είναι 24 χρονών. Δείτε εδώ και όλα όσα είπε η Ρασέλ για τις ερωτικές συνευρέσεις στο GNTM 3.