J2US: Τα πρώτα λόγια του Νάσου Παπαργυρόπουλου μετά την νίκη του με την Ζόζεφιν

Όλα όσα δήλωσε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
J2US: Τα πρώτα λόγια του Νάσου Παπαργυρόπουλου μετά την νίκη του με την Ζόζεφιν

Οι μεγάλοι νικητές του J2US είναι ο Νάσος Παπαργυρόπουλος και η Ζόζεφιν με τον πρώτο να κάνει τις πρώτες του δηλώσεις αναφορικά με τον μεγάλο τελικό και το αποτέλεσμα.

Η Ζόζεφιν και ο Νάσος ήταν από τα πρώτα ζευγάρια που αμέσως κριτές και τηλεθεατές θεώρησαν μεγάλο φαβορί και δικαιολογημένα καθώς ήταν σε κάθε εμφάνιση τους ήταν ολοένα και καλύτεροι.

Μπορεί πολλοί να τους θέλουν ζευγάρι και στην πραγματική ζωή, ωστόσο ως τηλεοπτικό ζευγάρι είναι σίγουρα πολύ ταιριαστοί για αυτό άλλωστε και αναδείχθηκαν νικητές του μεγάλου μουσικού σόου.

Λίγες ώρες μετά το τέλος του σόου, ο Νάσος Παπαργυρόπουλος έκανε την πρώτη του ανάρτηση στα social media και δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από τον τελικό μαζί με τη Ζόζεφιν και έγραψε στη λεζάντα:

“Σας ευχαριστώ απ´ τα βάθη της καρδιάς μου που επιβραβεύσατε τις προσπάθειες μας με την ψήφο σας! Η νίκη είναι πλέον γεγονός, όμως το μέγα τρόπαιο είναι η ευτυχία που μου δίνετε να ξέρω πως χαίρεστε με τη χαρά μου! Γιατί η ευτυχία ανθίζει μόνον όταν μοιράζετε, χρόνια πολλά και καλά σε όλους!!!”.

Νάσος Παπαργυρόπουλος και ζόζεφιν

Τα πρώτα λόγια του Νάσου Παπαργυρόπουλου

J2US: Τα πρώτα λόγια της Ζόζεφιν μετά την νίκη της με τον Νάσο Παπαργυρόπουλο

Η Ζόζεφιν και ο Νάσος Παπαργυρόπουλος κατέκτησαν την πρώτη θέση στο J2US με την τραγουδίστρια να κάνει την πρώτη της ανάρτηση αναφορικά με την νίκη.

Το συγκεκριμένο ζευγάρι ήταν από την αρχή φαβορί και λάμβαναν μόνο θετικές αντιδράσεις από την κριτική επιτροπή με τους τηλεθεατές φυσικά να τους στηρίζουν σε κάθε επεισόδιο.

Ο χθεσινός φαντασμαγορικός τελικός ήταν γεμάτο εκπλήξεις και ανατροπές -δείτε εδώ τα highlights της βραδιάς- και μας προσέφερε ένα μοναδικό θέαμα που σίγουρα δεν θα το ξεχάσουμε.

Η Ζόζεφιν και ο Νάσος στο άκουσμα της νίκης ήταν απλά πανευτυχείς και δεν πίστευαν ότι κατάφεραν να αναδειχθούν οι μεγάλοι νικητές του μουσικού σόου.

Η γνωστή τραγουδίστρια λίγο μετά την λήξη του σόου δημοσίευσε ένα instastory στον προσωπικό της λογαριασμό προκειμένου να ευχαριστεί τον κόσμο για την αγάπη και στήριξη του.

Έτσι, ανάρτησε μία φωτογραφία από την εμφάνισή τους με το τραγούδι το «Φάντασμα της Όπερας» και έγραψε στη λεζάντα: «Σας ευχαριστούμε. Σας αγαπάμε πολύ»!

J2US ζόζεφιν ανάρτηση