Μετακίνηση 6 για Πετρούνια και Μιλλούση - Η τρυφερή βόλτα με τις κόρες τους

Απολαμβάνουν τον ηλιούλουστο καιρό

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μετακίνηση 6 για Πετρούνια και Μιλλούση - Η τρυφερή βόλτα με τις κόρες τους

Ο Λευτέρης Πετρούνιας πήρε την αγαπημένη του σύζυγο, Βασιλική Μιλλούση, και τις δύο μικρές τους κόρες και απόλαυσαν τον ηλιόλουστο καιρό κάνοντας μια χαλαρή βόλτα.

Το ερωτευμένο ζευγάρι διανύει την πιο ευτυχισμένη του περίοδο καθώς εδώ και λίγο καιρό έχουν στην αγκαλιά την δεύτερη πριγκίπισσα τους.

Έχοντας επιστρέψει εδώ και αρκετές μέρες στο σπίτι μετά τον ερχομό της κόρης τους, οι δυο γνωστοί αθλητές το έριξαν έξω τις γιορτές και εκμεταλλεύτηκαν τον παραδόξως καλοκαιρινό καιρό κάνοντας τις βόλτες τους με την οικογένεια τους.

Μάλιστα, η Βασιλική Μιλλούση έβγαλε μια φωτογραφία και την μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram γράφοντας: “Family time”.

Πετρούνιας και Μιλλούση

Βασιλική Μιλλούση - Λευτέρης Πετρούνιας: Τότε θα κάνουν τον θρησκευτικό τους γάμο

Μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Βασιλική Μιλλούση αποφάσισε να ανακοινώσει στους διαδικτυακούς της φίλους, πότε πρόκειται να κάνει τον θρησκευτικό της γάμο με τον Λευτέρη Πετρούνια.

Το ζευγάρι πλέει σε πελάγη απόλυτης ευτυχίας τον τελευταίο καιρό καθώς βρίσκεται στην αναμονή του δεύτερου παιδιού του. Σήμερα, η γνωστή αθλήτρια έκανε ένα Q&A στο Instagram, και μεταξύ άλλων απάντησε στην ερώτηση για τον γάμο της με τον αγαπημένο της.

Η Βασιλική Μιλλούση λοιπόν αποκάλυψε πως ο θρησκευτικός γάμος θα γίνει όταν γίνουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες που αναβλήθηκαν προκειμένου ο Λευτέρης Πετρούνιας να μείνει συγκεντρωμένος στον στόχο του που δεν είναι άλλος από ένα ακόμη χρυσό μετάλλιο.

Βασιλική Μιλλούση γάμος

Θυμίζουμε πως το πρώτο παιδί τους το έχει βαφτίσει ο Χρήστος Μάστορας. Δείτε εδώ το υπέροχο βίντεο που ανέβασε μαζί με την βαφτιστήρα του.

«Πλημμύρισε» από χαρά το σπίτι Πετρούνια - Μιλλούση

Το σπίτι της Βασιλικής Μιλλούση και του Λευτέρη Πετρούνια έχει πλημμυρίσει από χαρά και αμέτρητες ευχές, αφού ο αθλητής γιορτάζει σήμερα το όνομα του.

Η αθλήτρια της ρυθμικής γυμναστικής δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μία φωτογραφία με τον αγαπημένο της με σκοπό να του ευχηθεί για την γιορτή του αφιερώνοντας του ένα πολύ τρυφερό τραγούδι.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας η Βασιλική έγραψε: «Γιατί χωρίς εσένα δεν μπορώ, μια μέρα από τη ζωή μου να σκεφτώ..." Χρόνια πολλά @eleftherios_petrounias [❤] »

Μάλιστα, στη συγκεκριμένη φωτογραφία το ζευγάρι βρίσκεται μέσα στο αυτοκίνητό του και διακρίνεται και το μπουφανάκι και το ποδαράκι της μεγάλης τους κόρης, ενώ πριν μερικές μέρες υποδέχτηκαν στο σπίτι και το δεύτερο μέλος της οικογένειας τους.

Πετρούνια - Μιλλούση