Μετά τον αποχωρισμό του από τη Νικολέττα, ο Βασιλάκος το έριξε στην... ζωγραφική

Δεν σηκώνει κεφάλι, μέχρι να γυρίσει η Νικόλ από Θεσσαλονίκη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μετά τον αποχωρισμό του από τη Νικολέττα, ο Βασιλάκος το έριξε στην... ζωγραφική

Μια ημέρα μετά τα Χριστούγεννα, η Νικολέττα αποχωρίστηκε τον αγαπημένο της, Παναγιώτη Βασιλάκο, καθώς έπρεπε να επιστρέφει στην οικογένεια της στην Θεσσαλονίκη. Ωστόσο, ο πρώτος Έλληνας bachelor, μέχρι να επιστρέψει η καλή του, το έριξε στην ζωγραφική.

Η ζωγραφική λοιπόν, είναι ένα από τα hobby που έχει, άρα δεν είναι τυχαίο που μια από τις δοκιμασίες που πέρασαν οι κοπέλες μέσα στο ριάλιτι ήταν να τον... ζωγραφίσουν ημίγυμνο.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram λοιπόν, ο Παναγιώτης Βασιλάκος μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μια φωτογραφία του όπου ζωγράφιζε μινιατούρες.

Παναγιώτης Βασιλάκος bachelor instagram

Ο Βασιλάκος πήγε την Νικολέττα στο αεροδρόμιο για να φύγει

Το αγαπημένο ζευγάρι φαίνεται να μην περνάει ούτε στιγμή χωριστά και να είναι πραγματικά τρελοί και παλαβοί ο ένας για τον άλλον.

Ωστόσο, αν και πέρασαν μαζί την μέρα των Χριστουγέννων, το Σάββατο χωρίστηκαν οι δρόμοι τους καθώς η Νικολέττα αναχωρεί για τον τόπο καταγωγής της, την Θεσσαλονίκη.

Ο Παναγιώτης την πήγε στο Ελευθέριος Βενιζέλος και η σύντροφος του έκανε γνωστή την είδηση του αποχαιρετισμού μέσα από τρία βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από την ώρα που ήταν μαζί του στο αυτοκίνητο.

Ο Έλληνας Bachelor μάλιστα αποκάλυψε πως θα πάει σύντομα στην Θεσσαλονίκη να την επισκεφθεί και την παρηγόρησε με χιουμοριστικό τρόπο ότι τώρα θα έχει τον μπαμπά της.

Παναγιώτη - Νικολέττα αυτοκίνητο

Παναγιώτης - Νικολέττα αεροδρόμιο

Τους ξεμπρόστιασαν: Το σχόλιο - έπος κάτω από την φωτογραφία Νικόλ - Βασιλάκου!

Συνεχίζονται οι συνεχείς φωτογραφίες - αναρτήσεις Παναγιώτη Βασιλάκου – Νικόλ Τσομπανίδου μετά τη νίκη της δεύτερης στο «The Bachelor». Παρά τις φήμες που τους θέλουν να έχουν χωρίσει κι εκείνον να έχει ήδη βρει την επόμενη, οι δυο τους διαψεύδουν κατηγορηματικά πως όσα βλέπουμε ανήκουν στο πλαίσιο του συμβολαίου τους με τον ALPHA, με μεγάλη μερίδα του κοινού, ωστόσο, να μην πείθεται.

Τα σχόλια κάτω από την τελευταία τους ανάρτηση είναι απλά ξεκαρδιστικά με ένα εξ’ αυτών να ξεχωρίζει και να έχει καταφέρει να αποσπάσει περισσότερα από 16.000 likes σε λίγες μόλις ώρες.

Νικόλ - Βασιλάκος

Ο λόγος για τα σχόλιo της χιουμοριστικής ιστοσελίδας «Πλάκα Έχει» που τρόλαρε το ζευγάρι (;) γράφοντας χαρακτηριστικά κάτω από την ανάρτηση της Νικόλ όσα θα δείτε στη φωτογραφία που ακολουθεί:

Βασιλάκος Νικόλ Χωρισμός