Έμεινε άναυδη η Τσιμτσιλή με την on air αποκάλυψη της Τίνα Μεσσαροπούλου - «Παραλίγο να πάρω φωτιά»

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Έμεινε άναυδη η Τσιμτσιλή με την on air αποκάλυψη της Τίνα Μεσσαροπούλου - «Παραλίγο να πάρω φωτιά»

Το πρωί της Δευτέρας η γνωστή δημοσιογράφος Τίνα Μεσσαροπούλου αποκάλυψε στην εκπομπή του ALPHA, Happy Day, ότι παραλίγο να.. πάρει φωτιά στο σπίτι της αφήνοντας άναυδη την Σταματίνα Τσιμτσιλή και τους υπόλοιπους συνεργάτες της.

Όπως φαίνεται, η δημοσιογράφος του ALPHA πέρασε περιπετειώδη Χριστούγεννα μιας και στην έναρξη της πρωινή εκπομπής αποκάλυψε ότι την παραμονή των Χριστουγέννων παραλίγο να πάρει φωτιά στο σπίτι της από ... τα κεριά στο τζάκι.

Η Τίνα Μεσσαροπούλου, που πόζαρε με μαγιό παρέα με 2 γνωστές γυναίκες, ανέφερε χαρακτηριστικά στην εκπομπή: «Παραλίγο να πάρω φωτιά εγώ την παραμονή των Χριστουγέννων από ένα τζάκι, όχι από την μαγειρική… Έβαλα κεριά και τα κεριά άρπαξαν από κάτω, είχε βγάλει και ο άνδρας μου το πλέγμα.

Ευτυχώς έβαλε το τζάμι. Σε κλάσματα δευτερολέπτου άρπαξε όλο. Φώναξα την πυροσβεστική κανονικότατα. Ευτυχώς ήρθε ο γείτονας, ο Βασίλης, έβαλε πυροσβεστήρα, βάλαμε και βρεγμένο πανί…».

Τίνα Μεσσαροπούλου

Εξίσου άναυδη άφησε και ο Πέτρο Ίμβριο την Σταματίνα Τσιμτσιλή που αποκάλυψε ότι περιμένει παιδί

Γνωστός Έλληνας τραγουδιστής όπως φαίνεται θα γίνει ξανά μπαμπάς και το ανακοίνωσε στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, Happy Day με παρουσιάστρια και πάνελ να μένουν έκπληκτοι.

Ο λόγος για τον Πέτρο Ίμβριο ο οποίος ρωτήθηκε αρχικά να θα παντρευόταν ξανά. «Τώρα δε μπορούμε να παντρευτούμε με εννιά άτομα. Τα έχουμε αφήσει λίγο στην άκρη αυτά εν μέσω καραντίνας. Θα δούμε, μπορεί να το πετύχουμε, μπορεί και να μην το πετύχουμε».

Όταν ρωτήθηκε ωστόσο αν θα γινόταν μπαμπάς για ακόμη μια φορά,δήλωσε: «Θα τολμούσα να γίνω ξανά μπαμπάς, μπορεί και να το έχω τολμήσει κιόλας. Δεν ξέρω! Θα δούμε, θα τα πούμε σε επόμενη συνέντευξη. Εύχομαι όλες οι εγκυμοσύνες να πάνε καλά. Τα παιδάκια είναι ευτυχία».

Happy Day Πέτρος Ίμβριος μπαμπάς

Αποκαλύφθηκαν επίσης στο Happy Day, οι τραγουδιστές που απαιτούν αμοιβή μετά από κάθε τηλεοπτική τους εμφάνιση.