O Σωτήρης Κοντιζάς φωτογραφίζει τον γιο του και τον τρολλαρεί για το κούρεμα του - «Θυμίζει playmobil»

Απίστευτο πείραγμα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
O Σωτήρης Κοντιζάς φωτογραφίζει τον γιο του και τον τρολλαρεί για το κούρεμα του - «Θυμίζει playmobil»

Ο Σωτήρης Κοντιζάς έχει αποδείξει πολλές φόρες το χιούμορ που τον διακατέχει και αυτό μας το επιβεβαιώνει μέσα από το τρολλάρισμα που κάνει στον γιο του.

Ο γνωστός σεξ και κριτής του MasterChef είναι ο «χαζομπαμπάς» που όλοι λατρεύουμε και πολύ συχνά δημοσιεύει φωτογραφίες της οικογένειας του.

Χθες λοιπόν, ο Σωτήρης Κοντιζάς ανάρτησε μια φωτογραφία με τον γιο του στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram και τον τρόλλαρε δημόσια για το κούρεμα του!

Στην λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε: «Τέτοιες μέρες μπορεί να συναντήσετε κάτι ζωάκια που εύκολα τα μπερδεύεις με μαϊμουδάκια. Μοιάζουν να είναι κουρεμένα με τσάπα κ θυμίζουν playmobil που τρώνε περισσότερα μελομακάρονα από αυτά που τους αναλογούν.

Ευγενική παράκληση. Μην τα ταΐσετε. PS: Επειδή μια μέρα θα μας ζητάει τα ρέστα, τον έχω ηχογραφήσει να αρνείται να κουρευτεί»!

γιος του Σωτήρη Κοντιζά

Μάλιστα, τόσο ο Σωτήρης Κοντιζάς όσο και οι υπόλοιποι κριτές ετοιμάζονται για την πρεμιέρα του νέου κύκλου MasterChef, που θα δούμε μες τον Ιανουάριο ενώ έχει κυκλοφορήσει και το trailer.

Η νεογέννητη κόρη του Σωτήρη Κοντιζά είναι για "φάγωμα" - Η πρώτη φωτογραφία της

Μπαμπάς για τρίτη φορά έγινε ο Σωτήρης Κοντιζάς και πλέει σε πελάγη ευτυχίας, αφού η κορούλα του είναι για "φάγωμα", όπως είδαμε στην πρώτη της φωτογραφία.

Ο σεφ ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram την πρώτη φωτογραφία της μπέμπας μέσα από το μαιευτήριο με τους followers του να «λιώνουν».

«Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει. Εξαιρετικό για άλλη μια φορά το σύστημα του προπονητή μας Δημήτρη Κολέσκα. Δυνατή προετοιμασία παρέα με τη βοηθό προπονητή Έντα Μπακα. Βέβαια παίζαμε και στην έδρα μας. Να τα λέμε κ αυτά. Ευχαριστούμε μαιευτήριο Λητώ», έγραψε ο Σωτήρης Κοντιζάς στη λεζάντας της ανάρτησης, του με τις ευχές να πέφτουν σαν την βροχή.

Να πούμε πως η σύζυγος του με την οποία γνωρίστηκαν με τον πιο ρομαντικό τρόπο είναι όλη του η ζωή.