J2us: Η ηλικία και καταγωγή του Αναστάσιου Ράμμου

Όσα δεν ξέραμε για το νέο αμόρε(;) της Κατερίνας Ζαρίφη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
J2us: Η ηλικία και καταγωγή του Αναστάσιου Ράμμου

Ο Αναστάσιος Ράμμος στον τελικό του J2us φρόντισε να τους αφήσει όλους με το στόμα ανοιχτό όταν φίλησε live την Κατερίνα Ζαρίφη στο στόμα - δείτε εδώ το βίντεο. Μετά από αυτό το περιστατικό, λοιπόν, οι φήμες για το ότι είναι σε σχέση αυτοί οι δυο φούντωσαν για τα καλά. Μέχρι τώρα ωστόσο κανείς από τους δυο δεν έχει διαψεύσει ή επιβεβαιώσει κάτι.

Ποιος είναι ο Αναστάσιος Ράμμος

Ο Αναστάσιος Ράμμος είναι Έλληνας τραγουδιστής. Γεννήθηκε στις 1 Ιουλίου 1991, δηλαδή είναι 29 ετών, και διαμένει στην Ανάκασα των Αγίων Αναργύρων.

Είναι ένας πολύ τρελός και γενναιόδωρος νέος. Μια από τις επιτυχίες του είναι το παρακάτω τραγούδι:

Οι δηλώσεις του Αναστάσιου Ράμμου για την εμπειρία του με τον κορωνοϊό

Όλες τις εξελίξεις με την υγεία του, αποκάλυψε ο Αναστάστιος Ράμμος, ο οποίος βρέθηκε μεταξύ άλλων από το Just the 2 of us, θετικός στον κορωνοϊό. Ο τραγουδιστής, μίλησε στην εκπομπή Happy Day.

«Εγώ ανέβασα πυρετο την Τετάρτη το βράδυ, έφτασε μέχρι 39 – 39,5 και από την Παρασκευή το πρωί είμαι πολύ καλύτερα. Δεν έχω τίποτα. Και γεύση έχω, και οσμή έχω… Σχεδόν δύο μέρες είχα 39 πυρετό. Αυτές τις ημέρες έτρεμα, ίδρωνα, είχα πόνο στα κόκαλα και δεν μπορούσα να φάω», δήλωσε αρχικά ο Αναστάσιος Ράμμος.

«Έχω τη μαμά και με προσέχει και μου μαγειρεύει. Μου τα αφήνει έξω από την πόρτα, μου χτυπάει και βγαίνω εγώ και τα παίρνω», είπε στην συνέχεια.

«Σίγουρα την πάτησα από τα κρούσματα του Just the 2 of us, αλλά δεν ξέρω ακριβώς. Δεν ξέρεις πώς την παθαίνεις. Το Σάββατο λογικά θα έχω ασυλία, εκτός αν είναι καλά η Κατερίνα (Ζαρίφη) τότε θα είμαστε κανονικά στο live. Δεν σκεφτόμουν καθόλου ότι θα μπορούσα να κολλήσω. Πίστευα και αυτές τις συνωμοσίες ότι μας λένε ψέματα, την πάτησα όμως και άλλαξα εντελώς γνώμη», ολοκλήρωσε.