Δημήτρης Πυργίδης: Άλλαξε εικόνα προφίλ στο Instagram λίγες ημέρες μετά το Big Brother

Είναι πλέον οριστικό...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δημήτρης Πυργίδης: Άλλαξε εικόνα προφίλ στο Instagram λίγες ημέρες μετά το Big Brother

Ο Δημήτρης Πυργίδης είναι ένας από τους πιο αγαπητούς παίκτες του Big Brother, ο οποίος μετά το τέλος του ριάλιτι είναι καθημερινός χρήστης του Instagram. Μάλιστα, πριν λίγες ώρες άλλαξε την εικόνα προφίλ του με μια η οποία τον χαρακτηρίζει και είναι οριστικό πως από εδώ και πέρα θα τον... φωνάζουν έτσι.

Συγκεκριμένα, μετά την έκκληση που έκανε για αίμα, η οποία συγκίνησε πολλούς, αποφάσισε να αλλάξει την φωτογραφία του με μια που τον χαρακτηρίζει.

Ο λόγος για την λέξη «Χάος» που φώναζε συνέχεια μέσα στο παιχνίδι και έτσι τον αποκαλούν πολλοί.

Δημήτρης Πυργίδης Big Brother Instagram

Όσα θέλεις να ξέρεις για τον Δημήτρη Πυργίδη από το Big Brother

Ο Δημήτρης Πυργίδης ήταν ένας από τους παίκτες του νέου Big Brother στον ΣΚΑΪ ο οποίος κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη και είναι επιχειρηματίας.

Τα δυνατά σημεία του Δημήτρη είναι η εκκεντρική του εμφάνιση και η έντονη προσωπικότητά του. Γυμνάζεται καθημερινά, προσέχει τη διατροφή του και στο παρελθόν έχει ασχοληθεί επαγγελματικά με το modeling. Έχει αδυναμία στα ακριβά, γρήγορα αυτοκίνητα αλλά και στις εντυπωσιακές γυναίκες. Όπως ο ίδιος λέει, δήλωσε συμμετοχή στο Big Brother για να προκαλέσει το…χάος!

Στο βίντεο της παρουσίασής του είπε: “Είμαι ο Δημήτρης Πυργίδης. Είμαι από τη Θεσσαλονίκη. Είμαι μοντέλο και επιχειρηματίας. Είμαι χαοτικός, τρελός, απρόβλεπτος. Μου αρέσουν τα γρήγορα αυτοκίνητα. Μου αρέσει η ταχύτητα. Το δυνατό σημείο στην εμφάνισή μου είναι όλη η εμφάνισή μου. Γουστάρω! Το μαλλί για μένα είναι πολύ βασικό. Το θεωρώ φετίχ, τέλος. Τις γυναίκες τις αγαπάμε, τις εκτιμάμε και κάνουμε τα πάντα γι’αυτές. Είναι το αδύναμο φύλο και πρέπει να τις στηρίζουμε. Δε θα έβγαινα με γυναίκα που είναι φουλ καταπιεστική και ματαιόδοξη”

Η μητέρα του είπε: “Ο Δημήτρης είναι ένα παιδί αυτοδημιούργητο, είναι αυτός που είναι, είναι αληθινός. Έχει σαν πρότυπο την οικογένεια, τη θρησκεία, την πατρίδα”

Ο Δημήτρης συνέχισε λέγοντας: “Με τους γονείς μου έχω πάρα πολύ καλή σχέση, είμαστε ένα. Είμαι υπέρ της οικογένειας και θα’θελα κάποια στιγμή να κάνω παιδιά. Στο παιχνίδι του Big Brother μπαίνω καθαρά για να το ζήσω, χωρίς στρατηγικές. Είμαι έτοιμος για όλα. Είμαι έτοιμος για να τα ισοπεδώσω όλα. Κατεβαίνω δυναμικά για να κάνω το χάος. Ποια είναι η ηλικία του; Ο Δημήτρης Πυργίδης είναι 36 ετών.