Big Brother: Συγκινεί ο Δημήτρης Πυργιδης με την κίνηση του - Έκανε δημόσια έκκληση για αίμα

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Big Brother: Συγκινεί ο Δημήτρης Πυργιδης με την κίνηση του - Έκανε δημόσια έκκληση για αίμα

Ο Δημήτρης Πυργίδης, που κατέκτησε την τρίτη θέση στο Big Brother, συγκίνησε με την κίνηση του αναφορικά με την δημόσια έκκληση του για αίμα.

Ο συγκεκριμένος διαγωνιζόμενος είναι από αυτούς που συζητήθηκαν περισσότερο στο ριάλιτι του Μεγάλου Αδερφού και από το πρώτο κιόλας επεισόδιο ο κόσμος τον στήριξε και τον αγάπησε πολύ.

Από τότε που αποχώρησε, ο Δημήτρης Πυργίδης είναι ιδιαίτερα ενεργός στα κοινωνικά δίκτυα -δείτε εδώ την πρώτη του ανάρτηση μετά την επιστροφή στο σπίτι του- και πολύ συχνά αλληλεπιδρά με τους διαδικτυακούς του φίλους.

Μια κίνηση του, ωστόσο, συγκίνησε ιδιαίτερα το κοινό του στο instagram. Ο Δημήτρης έκανε μέσω ενός instastory έκκληση για αίμα όπου χρειάζεται ένα συγκεκριμένο παιδί στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ. Ας βοηθήσουμε όλοι!

O Δημήτρης Πυργιδης έκανε έκκληση για αίμα

Έφερε «χάος» στο Instagram η νέα ανάρτηση του Δημήτρη Πυργίδη από το Big Brother

Λίγες μέρες μετά τον μεγάλο τελικό του Big Brother, ο Δημήτρης Πυργίδης κατάφερε να προκαλέσει και πάλι «χάος», αυτή τη φορά μέσα από μία νέα ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram από το σπίτι του Μεγάλου Αδερφού.

Ο πολυσυζητημένος παίκτης του Big Brother είναι πολύ ενεργός στα social media από τη στιγμή που αποχώρησε από το ριάλιτι και έτσι καθημερινά ανεβάζει στιγμιότυπα από την εμπειρία του μέσα στο σπίτι.

Αυτή τη φορά ανέβασε μία φωτογραφία του μέσα από το δωμάτιο επικοινωνίας και από κάτω προσέθεσε μία πολύ εκρηκτική λεζάντα, την ώρα που ο Θέμης μίλησε ανοιχτά για τις πλαστικές του.

Δημήτρης Πυργίδης instagram

Έξαλλη η μητέρα του Πυργίδη στον τελικό του Big Brother - Τι συνέβη πίσω από τις κάμερες

Για την Άννα Μαρία Ψυχαράκη, για τον γιο της, αλλά και για το περιστατικό πίσω από τις κάμερες στον τελικό του Big Brother που την έκανε έξαλλη και να αλλάξει θέση, μίλησε στο Ευτυχείτε η μητέρα του Δημήτρη Πυργίδη.

Η κυρία Βέτα βγήκε μέσω τηλεφωνικής σύνδεσης και ξεκαθάρισε την κατάσταση, καθώς σύμφωνα με τις φήμες που είχαν βγει, την ήθελαν να έχει τσακωθεί με την μητέρα της Άννας Μαρίας.

Όπως λοιπόν εξήγησε κάτι τέτοιο δεν ισχύει! Η αλήθεια είναι πως θύμωσε πολύ με συγγενείς άλλου παίκτη οι οποίοι καθόντουσαν πίσω της και μιλούσαν με πολύ άσχημα λόγια για την Άννα Μαρία, το γιο της, αλλά και για τη Σοφία Δανέζη. Αποτέλεσμα της συμπεριφοράς του λοιπόν, ήταν να αλλάξει θέση.

Τις δηλώσεις της η κυρία Βέτα έκανε μετά το πάρτι που πραγματοποίησε στο σπίτι του ο Δημήτρης Πυργίδης. Υπάρχουν φωτογραφίες ντοκουμέντα.