Στην φόρα αδημοσίευτες φωτογραφίες της Υβόννη Μπόσνιακ από το μαιευτήριο

«Ξέθαψε» τα πρώτα στιγμιότυπα από την γέννηση της κόρης της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Στην φόρα αδημοσίευτες φωτογραφίες της Υβόννη Μπόσνιακ από το μαιευτήριο

Η Υβόννη Μπόσνιακ, έπειτα από αίτημα ενός follower της, «ξέθαψε» τις πρώτες φωτογραφίες της κόρης της και εκείνης από το μαιευτήριο.

Η πανέμορφη σύζυγος του Αντώνη Ρέμου μπορεί να τρέχει συνεχώς λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, πάντα όμως αφιερώνει χρόνο για την οικογένεια της.

Η Υβόννη, ούσα λάτρεις των κοινωνικών δικτύων, έκανε ένα Q&A με τους ακολούθους της στο instagram και απάντησε σε αρκετά ενδιαφέρουσες ερωτήσεις και.. προκλήσεις!

Έτσι, πολλοί από τους followers ζήτησαν από την Υβόννη να ανεβάσει φωτογραφίες από την εγκυμοσύνης της, από τον γάμο της καθώς και φωτογραφίες από την μέρα που έφερε στον κόσμο την μικρή πριγκίπισσα της.

Η Υβόννη δέχτηκε το αίτημα αυτό και έτσι είδαμε την πρώτη φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο, 5 χρόνια μετά από την γέννηση της μικρούλας.

Το πρώην μοντέλο δημοσίευσε μια φωτογραφία από την στιγμή που πρωτοαγκάλιασε την κόρη της στο μαιευτήριο ενώ πριν μερικές μέρες μας έδειξε για πρώτη φορά τους γονείς της.

Αντώνης Ρέμος - Υβόννη Μπόσνιακ - Η φωτογραφία 10 χρόνια πριν και το μήνυμα όλο νόημα

Το πρωί της Κυριακής, ανήμερα της επετείου του γάμου τους, η Υβόννη Μπόσνιακ αποφάσισε να ευχηθεί με μία φωτογραφία στον πολυ - λατρεμένο τραγουδιστή και επί δέκα χρόνια σύζυγό της, Αντώνη Ρέμο, για αυτήν την ξεχωριστή και για τους δύο ημέρα! Το μήνυμά που έγραψε για εκείνον ήταν όλο νόημα!

Η Υβόννη Μπόσνιακ και ο Αντώνης Ρέμος έχουν καταφέρει να διατηρήσουν τη φλόγα ανάμεσά του αναμμένη δέκα ολόκληρα χρόνια και σήμερα είναι η επέτειος του γάμου τους.

Η φωτογραφία που ανέβασε η Υβόννη Μπόσνιακ με τον Αντώνη Ρέμο για την επέτειό τους και η αφιέρωσή της:

Η Υβόννη έγραψε:

«Και 10 χρόνια μετά Σ’αγαπώ κάθε μέρα ακόμα πιο πολύ .... @aremovic χρόνια μας πολλά αγάπη της ζωής μου ! #11summers #10winters #anniversary #10years #loveofmylife #throwbackpicture #2010»

Πρέπει να μας πουν κι εμάς ποιο είναι το μυστικό για μια τέτοια σχέση με διάρκεια στο χρόνο και έναν έρωτα που μένει αναλλοίωτος και δυνατός!