Ο Μακρίδης του Big Brother "πήγε" Survivor - Όταν το photoshop παίρνει "φωτιά"

Επικές φωτογραφίες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο Μακρίδης του Big Brother

Επικές είναι οι στιγμές που ζούμε μετά την πρεμιέρα του Survivor 4 όπου μαχητές και διάσημοι έπεσαν με μανία στους στίβους μάχης για να κερδίσουν το πρώτο έπαθλο. Twitter, Instagram και Facebook έχουν πάρει "φωτιά" με τα meme που φτιάχνονται μέσω photoshop να γίνονται viral. Είναι μάλιστα, τόσο έπος που μέχρι και ο Χρήστος Μακρίδης από το Big Brother, πήγε στο ριάλιτι.

Συγκεκριμένα, οι λάτρεις των meme, δημιούργησαμνφωτογραφίες με τον Δημήτρη Μακρίδη να βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο και να.... "αράζει" όπως άραζε και στον αγαπημένο του καναπέ στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού.

Αφορμή για να δημιουργηθούν τα εν λόγω meme ήταν η Έλενα Μαριπόζα Κρεμλίδου, η οποία στο επεισόδιο της πρεμιέρας λόγω αδιαθεσίας αντί να βοηθάει τους συμπαίκτες της να φτιάξουν την καλύβα καθόταν και τους κοίταζε.

Φωτογραφίες με τον Χρήστο Μακρίδη στο.... Survivor

Μακρίδης Big Brother

Μακρίδης Big Brother Survivor 4

Ποιος είναι ο Χρήστος Μακρίδης του Big Brother

Ο Χρήστος Μακρίδης ή αλλιως αντιδήμαρχος ή δήμαρχος όπως τον αποκαλούσαν μέσα στο σπίτι του Big Brother κατάγεται από τη Σκύδρα (Πέλλα).

Είναι παντρεμένος και έχει μια κορούλα 2 ετών. Την προηγούμενη τετραετία ήταν Αντιδήμαρχος καθαριότητας. Πόσο χρονών είναι;

Μπαίνοντας στο σπίτι του Big Brother είπε: “Στο σπίτι του Big Brother θα μπω να γνωρίσω τους δεκαπέντε καινούριους ανθρώπους και την πρόκληση που θα μου συμβεί μέσα στο σπίτι. Σε εμένα ο κόσμος θα ξεχωρίσει την ειλικρίνειά μου, τη δικαιοσύνη και το ποντιακό μου στοιχείο. Δεν μπορώ να κάνω παρέα με τους ψεύτες και τους υποκριτές. Αν κερδίσω το έπαθλο θα κοιτάξω να εξασφαλίσω το μέλλον της κόρης μου και το μέλλον το δικό μου”. Η ηλικία του; Ο Χρήστος Μακρίδης είναι 46 χρονών. Γεννήθηκε 3 Ιουλίου 1974.