Survivor 4: "Δίκασαν" την Μαριπόζα στο Twitter - «Η Αντιδήμαρχος Θεσσαλονίκης»

Θα δακρύσετε από τα γέλια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4:

Πρεμιέρα χθες 27/12 για το Survivor 4 και τα social media πήραν "φωτιά" με τα χιλιάδες tweets και τις meme αναρτήσεις σε όλες τις διαδικτυακές πλατφόρμες. Ένα από τα πρόσωπα που πρωταγωνίστησαν στο Twitter ήταν και η Έλενα Μαριπόζα Κρεμλίδου.

Η 24χρονη όπως γνωρίζουμε, είναι από την Θεσσαλονίκη, σπουδάζει βιοχημικός στην Αθήνα και ασχολείται με τα social media και οι followers της είναι πάνω από 300.000΄. Έχει συμμετάσχει σε διαδικτυακές εκπομπές, έχει κάνει ραδιόφωνο και έχει πάρει μέρος σε τηλεοπτικές παραγωγές και έχει υπάρξει cheerleader στην Εθνική ομάδα cheerleader. Οπότε, όπως καταλαβαίνετε, είναι γνωστό πρόσωπο σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τα tweets μάλιστα, που έγιναν για την Μαριπόζα είναι πολλά, ωστόσο μερικά μας έκαναν να δακρύσουμε από τα γέλια.

Survivor 4 Μαριπόζα

Survivor 4 Twitter

Survivor 4 Κρεμλίδου

Αποχωρεί από το Survivor 4 η Μαριπόζα;

Μαχητές και Διάσημους μπήκαν στους στίβους μάχης και να τα βρίσκουν σκούρα, ειδικά ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος κυριολεκτικά σερνόταν στην πρώτη δοκιμασία. Ωστόσο, σκούρα τα βρήκε και μια παίκτρια σύμφωνα με το Twitter και φεύγει οικειοθελώς. Ο λόγος για την Έλενα Κρεμλίδου.

Survivor spoiler 28/12

Όπως έχει πει, στο Survivor πήγε για να νικήσει και να ζήσει σε ακραίες συνθήκες που σε άλλη περίπτωση δεν θα βίωνε ποτέ. Ωστόσο, όπως φαίνεται οι συνθήκες αυτές την... νίκησαν, καθώς όπως είδαμε και στο επεισόδιο της πρεμιέρας την επόμενη μέρα του αγωνίσματος ήταν αδιάθετη με αποτέλεσμα οι συμπαίκτες της να γίνουν έξαλλοι που δεν βοηθούσε.

Το spoiler που έδωσε το Twitter για την αποχώρηση της Κρεμλίδου για το Survivor

Οι χρήστες του Twitter δεν γινόταν να μην σχολιάσουν το φετινό Survivor, αφού βλέπουμε πρόσωπα που έχουν απασχολήσει πάρα πολύ τα social media. Στο στόχαστρο λοιπόν μπήκε μεταξύ άλλων και η Έλενα Κρεμλίδου και μόλις βγήκε το trailer για το αποψινό 28/12 επεισόδιο τα tweet πήραν "φωτιά".

Πολλοί είναι αυτοί που λένε πως η Μαριπόζα - όπως έχει γνωστή - είναι εκείνη που πήρε την απόφαση να αποχωρήσει οικειοθελώς καθώς δεν αντέχει τις δύσκολες συνθήκες που βιώνουν στο νησί, αφού όπως είδαμε από το πρώτο βράδυ που ξάπλωσαν να κοιμηθούν έπιασε βροχή και δεν είχαν στέγη για να προστατευθούν.

Survivor spoiler 28/12 αποχώρηση Κρεμλίδου