Επέστρεψε στην Σκιάθο ο Γιώργος Αγγελόπουλος - Το γευστικό κατόρθωμα του που «έριξε» το διαδίκτυο

Απέδειξε ξανά τις ικανότητες του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Επέστρεψε στην Σκιάθο ο Γιώργος Αγγελόπουλος - Το γευστικό κατόρθωμα του που «έριξε» το διαδίκτυο

Στα πάτρια εδάφη επέστρεψε ο Γιώργος Αγγελόπουλος και ένα γευστικό του κατόρθωμα «έριξε» όχι μόνο την Σκιάθο αλλά και το διαδίκτυο.

Ο νικητής του πρώτου Survivor, του οποίου ο νέος κύκλος έκανε χθες πρεμιέρα, ασχολείται συνεχώς με νέα πράγματα και έχει αποδείξει πως τα καταφέρνει εξίσου πολύ καλά σε όλα.

Εκτός από τους επαγγελματικούς στόχους του, ο Γιώργος Αγγελόπουλος ίδρυσε μαζί με την Ράνια Κωστάκη το σωματείο “Φύλακας Άγγελος” το οποίο έχει προστατεύει και φροντίζει τα κακοποιημένα παιδιά.

Ωστόσο, ο Αγγελόπουλος ασχολείται και με τον φούρνο της οικογένειας του στην Σκιάθο και αυτή τη φορά έφτιαξε βασιλόπιτες για το 2021!

Φυσικά, ο ίδιος μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους την «αποστολή» αυτή με την απορία όμως αν έβαλε ή όχι φλουρί μέσα στις βασιλόπιτες.

Γιώργος Αγγελόπουλος

Γιώργος Αγγελόπουλος: Στη δημοσιότητα η πρώτη φωτογραφία από το νέο του σπίτι στην Αθήνα

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Γιώργος Αγγελόπουλος μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους, την πρώτη φωτογραφία μέσα από το νέο σπίτι στο οποίο μετακόμισε στην Αθήνα και η αλήθεια είναι πως μας εντυπωσίασε.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος αποφάσισε να αφήσει τη Σκιάθο και να μετακομίσει μόνιμα πλέον στην Αθήνα, όπως σας είχαμε ενημερώσει πρώτοι εμείς μέσα από ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ - δείτε το εδώ.

Ο νικητής του Survivor πράγματι άφησε το νησί του και εγκαταστάθηκε στην Αθήνα, μία απόφαση που θα τον βοηθήσει ιδιαίτερα και στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις καθώς δε θα χρειάζεται να μετακινείται διαρκώς.

Στην πρώτη φωτογραφία που ανέβασε, φαίνεται τόσο το υπέροχο χριστουγεννιάτικο δέντρο του όσο και η θέα του σπιτιού του.

Αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία από το νέο σπίτι του Γιώργου Αγγελόπουλου στην Αθήνα

Γιώργος Αγγελόπουλος σπίτι Αθήνα

Ποιο Survivor; Αυτό το νέο ριάλιτι επιβίωσης θα παρουσιάσει ο Γιώργος Αγγελόπουλος!

Πολλά έχουν ακουστεί τον τελευταίο καιρό για τα ριάλιτι επιβίωσης και τους παρουσιαστές τους. Η αποκάλυψη που έγινε από το Πρωινό το πρωί της Πέμπτης, θέλει τον Γιώργο Αγγελόπουλο στην παρουσίαση ενός νέου project!

Το νέο ριάλιτι θα ονομάζεταιμ“I am celebrity get me out of here” σε παραγωγή του Νίκου Κοκλώνη και μάλιστα θα συμμετέχουν 12 γνωστά πρόσωπα στα οποία θα συμπεριλαμβάνεται και ο Τρύφωνας Σαμαράς τα οποία θα περνάνε τις μέρες τους μέσα σε μια ζούγκλα προσπαθώντας να βγάλουν εις πέρας δοκιμασίες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Νίκος Κοκλώνης έχει καιρό τώρα αποφασίσει αυτό το κονσεπτ παιχνιδιού αλλά δεν έχει βρει το κανάλι. Το τιμόνι όμως λέγεται πως θα το έχει ο Γιώργος Αγγελόπουλος ο οποίος μετά την υποκριτική θέλει να δοκιμαστεί και στην παρουσίαση. Μάλιστα, ο Κοκλώνης καλωσόρισε πρόσφατα στο δυναμικό της εταιρίας του ένα πρόσωπο «φωτιά».