J2US: Η Ζωή Δημητράκου απαντά στους επικριτές της - «Από την σκληρή κριτική παίρνεις..»

Όλα όσα είπε η κούκλα γυμνάστρια

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
J2US: Η Ζωή Δημητράκου απαντά στους επικριτές της - «Από την σκληρή κριτική παίρνεις..»

Η Ζωή Δημητράκου βρέθηκε καλεσμένη στο Πάμε Δανάη το πρωί της Δευτέρας και αναφέρθηκε σε όλους όσους της έκριναν αρνητικά κατά την συμμετοχή της στο J2US.

Η κούκλα γυμνάστρια μαζί με Λευτέρη Πανταζή κατάφεραν να κερδίσουν την δεύτερη θέση στο μουσικό σόου. Ήταν ένα από τα αγαπημένα ζευγάρια των τηλεθεατών και η κριτική επιτροπή ήταν κάθε φορά πολύ ευχαριστημένη από την επίδοση τους.

Αναφορικά με τον τελικό και το αποτέλεσμα η Ζωή είπε: «Μέσα μου το πίστευα. Όσο και να σε αμφισβητούν πρέπει να πιστεύεις σε αυτό που κάνεις. Δεν είχα κανένα πρόβλημα με τη δεύτερη θέση. Δεν έχω ξανατραγουδήσει ούτε στο μπάνιο».

Για την κριτική που δέχτηκε εξομολογήθηκε: «Ο καθένας έχει τη γνώμη του και είναι δεκτή πάντα. Τα φιλτράρω όλα. Και από τη σκληρή κριτική παίρνεις. Δεν έχω γυμνάσει ποτέ τους μυς της φωνής».

Τέλος, η Ζωή Δημητράκου ανέφερε: «Θα μου άρεσε πάρα πολύ, επειδή μου αρέσει η σύνδεση με τον κόσμο- ένα σόου που να έχει και σύνδεση με τον κόσμο και χορό και τραγούδι. Μπράβο Ρούλα; Αυτό! Λίγο φαντασμαγορικό». Να υπενθυμίσουμε ότι οι μεγάλοι νικητές ήταν η Ζόζεφιν με τον Νάσο!

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα

J2US: Έμεινε «κάγκελο» η Ζωή Δημητράκου με τον Σταμάτη Φασουλή - «Τις έχεις ασφαλίσει τις γάμπες σου;»

Ένα σχόλιο του Σταμάτη Φασουλή αναφορικά με τις γάμπες της στον ημιτελικό του J2US άφησε άφωνη την Ζωή Δημητρακοπούλου!

Η πανέμορφη μελαχρινή μαζί με τον Λευτέρη Πανταζή ερμήνευσαν το αγαπημένο χριστουγεννιάτικο τραγούδι “Feliz Navidad”.

Όπως κάθε φορά έτσι και τώρα, η δίμετρη γυμνάστρια άφησε άφωνους τους κριτές με το συγκλονιστικό κορμί της και τα ατέλειωτα πόδια της.

Ο Σταμάτης Φασουλής, που στην τελευταία δήλωση του έδειξε την λύπη του για τις συνθήκες που βιώνουμε, δεν κρατήθηκε και έκανε ένα δημόσιο σχόλιο αναφορικά με.. τις γάμπες της, δείχοντας με αυτό τον τρόπο τον εντυπωσιασμό του.

Συγκεκριμένα, επισήμανε: «Έχω να σου κάνω μια ερώτηση. Τις έχεις ασφαλίσει τις γάμπες σου; Γίνεται και στην Ελλάδα. Γρήγορα Ζωή καιγόμαστε. Είσαι πολύ λαμπερή. Η πορεία σου είναι ανοδική κι από την προηγούμενη φορά δεν το συζητώ, ήσουν πολύ καλύτερη.

Έχω την εντύπωση ότι είσαι πολύ καλή και δεν έχεις ανάγκη το τραγούδι. Είσαι πάνω από το τραγούδι κι έχεις πολλά πράγματα που μπορείς να τα εκμεταλλευτείς καλύτερα. Είσαι μια χαρά κι εδώ που δεν είναι τα χωράφια σου», είπε ο Σταμάτης Φασουλής.

Δείτε το παρακάτω απόσπασμα