Συγκίνησε η Ρούλα Κορομηλά για τον Αντώνη Ρέμο - «Δε με ξέχασε ποτέ...»

Τα υπέροχα λόγια της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Συγκίνησε η Ρούλα Κορομηλά για τον Αντώνη Ρέμο - «Δε με ξέχασε ποτέ...»

Η Ρούλα Κορομηλά μίλησε σήμερα το πρωί στην εκπομπή Πάμε Δανάη και στον Άρη Καβατζίκη και αναφέρθηκε στη συνεργασία της με τον Αντώνη Ρέμο, ενώ συγκίνησε με τα λόγια της για τον καλό της φίλο, ο οποίος όπως είπε δεν την ξέχασε ποτέ.

Οι δύο φίλοι θα βρεθούν μαζί στο Mega για την αλλαγή του χρόνου και δείχνουν να είναι πραγματικά πολύ ενθουσιασμένοι.

Άλλωστε θα είναι η πρώτη φορά εδώ και χρόνια που θα δούμε την Ρούλα Κορομηλά στην παρουσίαση μίας τηλεοπτικής εκπομπής.

«Ο Αντώνης είναι φίλος μου και θα είμαι πάντα στο πλευρό του όπως ήταν και εκείνος πάντα κοντά μου στο παρελθόν.

Ρούλα Κορομηλά Mega

Τον Αντώνη τον θαυμάζω με συνδέει μια βαθύτατη φιλία. Μετράει και ο τρόπος που υπολογίζει ο Αντώνης τους φίλους του. Είμαι στη διάθεσή του όποτε με χρειαστεί. Δεν το ξέχασα και δεν με ξέχασε ποτέ», είπε η Ρούλα Κορομηλά στον Άρη Καβατζίκη.

Η ανάρτηση της Ρούλας Κορομηλά για τον Αντώνη Ρέμο

Η Ρούλα Κορομηλά που είναι πολύ ενεργή στα social media, ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία ποζάρει στο πλευρό του Αντώνη Ρέμου και έγραψε στη λεζάντα:

«Προετοιμασία. Εργασία και χαρά και δημιουργικότητα και αγάπη και θετική διάθεση και σύμπνοια και επαγγελματισμός απ’ όλους μας. Ο Αντώνης κ εγώ θέλουμε να σας χαρίσουμε, το βράδυ της Πρωτοχρονιάς στιγμές αγάπης και αισιοδοξίας. Όλοι μαζί όπου κ αν βρίσκετε θα γίνουμε μια παρέα με στόχο να διασκεδάσουμε, να ονειρευτούμε, να χαμογελάσουμε, να αισθανθούμε ελεύθεροι, όπως μας αρμόζει», έγραψε η Ρούλα Κορομηλά στο Instagram.

Κορομηλά Ρέμος Mega