Δημήτρης Κοργιαλάς: Η απόφαση να εγκαταλείψει την Αθήνα και η νέα του ζωή στην Ναύπακτο

Μίλησε για όλα!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Δημήτρης Κοργιαλάς: Η απόφαση να εγκαταλείψει την Αθήνα και η νέα του ζωή στην Ναύπακτο

Ο Δημήτρης Κοργιαλάς μιλώντας στο OPEN αποκάλυψε πως εδώ και αρκετό καιρό έχει εγκαταλείψει την Αθήνα και τον τρόπο ζωή της, και έχει μετακομίσει μόνιμα στον τόπο καταγωγής του την Ναύπακτο.

«Έχω φύγει από την Αθήνα εδώ και έναν χρόνο γιατί δεν ταίριαζα εκεί. Εδώ έχω τη θάλασσα, το ψάρεμα και μπορώ να δουλεύω σε ένα καλύτερο περιβάλλον από αυτό που είχα στην Αθήνα. Δουλεύω κανονικά στη Ναύπακτο στον χώρο που μου έχει αφήσει ο Θανάσης.

Θα γίνει τεσσάρων χρόνων και είναι θηρίο. Ο μικρός έχει αρχίσει και μαθαίνει τα τραγούδια μου και τα τραγουδά» ανέφερε ο γνωστός τραγουδιστής.

κοργιαλας ναυπακτος

Και υπογράμμισε: «Τηρούμε όλα τα μέτρα και εδώ. Προσέχουμε πάρα πολύ και επειδή λίγο πολύ γνωριζόμαστε, υπάρχει ιδιαίτερη ευαισθησία και προσέχουμε πολύ»! Ωστόσο λίγο καιρό πριν ο γιός του είχε μεταβεί στο νοσοκομείο, τι είχε συμβεί;

Φωτεινή Ψυχίδου: Μιλάει ανοιχτά για τη ζωή του Δημήτρη Κοργιαλά μετά το χωρισμό τους - «Ζει μόνος του στη...»

Για τη ζωή του Δημήτρη Κοργιαλά μετά το χωρισμό τους, μίλησε ανοιχτά η δημοσιογράφος Φωτεινή Ψυχίδου σε δηλώσεις που έκανε στην εφημερίδα Secret και τη Σάσα Σταμάτη.

Εδώ και αρκετούς μήνες, το ζευγάρι έχει χαράξει ξεχωριστούς δρόμους στην προσωπική του ζωή. Οι δυο τους, έπειτα από αρκετά χρόνια κοινής πορείας, δεν κατάφεραν να βρουν τις ισορροπίες ανάμεσα τους.

Βέβαια, πολλές φήμες και δημοσιεύματα τη θέλουν να είναι σε σχέση με τον Σπύρο Πώρο για τον οποίο δήλωσε:

«Αυτή τη στιγμή δεν είναι το κατάλληλο tIming για να πω κάτι παραπάνω. Δε θα ήθελα να μιλήσω δημόσια» ανέφερε και συνέχισε σχολιάζοντας τις αντιδράσεις που προκάλεσε η πρόσφατη κοινή τους φωτογραφία στα social media, «Το βρίσκω απόλυτα λογικό , αφενός γιατί είναι ωραία η φωτογραφία και αφετέρου γιατί ένας γοητευτικός άνδρας σαν τον Σπύρο δε θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητος».

Η Φωτεινή Ψυχίδου μίλησε ανοιχτά και για τον χωρισμό της από τον Δημήτρη Κοργιαλά

«Ο Δημήτρης μετακόμισε στη Ναύπακτο και ζει μόνος του. Ασχολείται με τη μουσική και το ψάρεμα. Αυτή την περίοδο έχει το παιδί μας, τον Θανασάκη, κάνουν τα μπάνια τους και τις διακοπές τους. Και εγώ τώρα που τελείωσε η εκπομπή θα πάω μαζί τους δυο μέρες και μετά θα πάω στην Καλαμάτα όπου θα είναι η κόρη μου η Ιόλη. Με τον Δημήτρη χωρίσαμε γιατί τσακωνόμασταν συνέχεια, αλλά τώρα είμαστε πιο αγαπημένοι από ποτέ και είμαι πολύ χαρούμενη» δηλώνει η Φωτεινή Ψυχίδου.