Παντελής Θαλασσινός: Αμφισβητεί το εμβόλιο και τους live εμβολιασμούς - "Είμαι καχύποπτος..."

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Παντελής Θαλασσινός: Αμφισβητεί το εμβόλιο και τους live εμβολιασμούς -

Ο Παντελής Θαλασσινός με μια δημοσίευση του αμφισβήτησε το το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού αλλά και όλους του live εμβολιασμούς που βλέπουμε. Το γεγονός σχολιάστηκε από το Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Όπως φαίνεται ο Παντελής Θαλασσινός είδε ξανά και ξάνα αυτές τις εικόνες και έγραψε στα social media 34 λέξεις, που τις τελευταίες ώρες πυροδοτούν συζητήσεις και ποικίλες αντιδράσεις… «Εγώ που δεν πιστεύω τίποτα, που είμαι καχύποπτος, που δεν τους εμπιστεύομαι και τους θεωρώ θρασείς και δειλούς, γιατί πιστεύω ότι η ένεση που έκαναν οι ίδιοι είναι φυσιολογικός ορός; Θα μπορούσε ή μπα;».

εμβόλιο κορωνοιου

Στο… τελικό ερώτημα του καλλιτέχνη έσπευσε να απαντήσει η αντιπρόεδρος της ομοσπονδίας νοσηλευτικού προσωπικού. Η Ελένη Πέτρακα πήρε τα πράγματα από την αρχή για να εξηγήσει σε όλους εκείνους που βλέπουν τα πράγματα από την οπτική γωνία του Παντελή Θαλασσινού. Ακόμη, δημόσιο ήταν το ξέσπασμα και του Γιώργου Μαυρίδη για τους συνωμοσιολόγους.

Κορωνοϊός: Περιστατικό αλλεργικής αντίδρασης στο εμβόλιο

Μέσα από την ενημέρωση που έκαναν, η πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών, Μαρία Θεοδωρίδου και ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας του υπουργείου Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους μίλησαν για ένα περιστατικό αλλεργικής αντίδρασης στο εμβόλιο που καταγράφηκε.

«Είχα συναισθήματα χαράς» είπε η κυρία Θεοδωρίδου, για τη στιγμή που εμβολιάστηκε. «Υπάρχει μία ευρεία αποδοχή του εμβολίου κατά του COVID» από τους υγειονομικούς, τόνισε.

«Oι αλλεργίες από τα εμβόλια είναι εξαιρετικά σπάνιες. Ενδεικτικά 1,3 περιπτώσεις ανά ένα εκατομμύριο δόσεις», αποκάλυψε.

Σύμφωνα με την κα Θεοδωρίδου, μόνο όσοι άνθρωποι έχουν σοβαρές αναφυλακτικές αντιδράσεις που οδηγούν στο νοσοκομείο θα χρειαστούν ενδεχομένως γνώμη γιατρού για να εμβολιαστούν.

«Για τον ιό της παραπληροφόρησης δεν υπάρχει εμβόλιο. Τα fake news υποτιμούν τη νοημοσύνη όλων», επεσήμανε.